![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 380381382383384 1099> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zbunet ne se zanesuvaj posho na 17 godinki ne te odgovara.vale pa treba da MU PISHAM NA LP PA SEA KEW MU PISHAM
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВАЛ.....
АЈ ТЕ МОЛАМ ОБЈАСНИ МИ ....
ОВА ЈАСЛИ Е ИЛИ ?????
ИМА ЛИ НЕКОИ ПРАВИЛА ???
АМА ИЧ НЕ МИ Е ПРИЈАТНО ДА СУМ ВО ДРУШТВО СО ДЕЦА...
ИСТО КО СО СИН МИ ДА СИ ИГРАМ....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Нина, па и да ти кажам малку чудно е што на твои години знаеш и за ебола и за ктитор и за ред други зборови. затоа оди глуми лудило на некое друго место
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dobro ma , se zaebaam, tu za sala da ne se znaelo...
|
|
![]() |
|
LA FILLE ZNAM sekakvi zborovi.abe zbunet dosta trebish tamu barem ostaj si go za sebe i ne se zaebavaj so mene ne ti dolikuva na godinkite
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolega,tuka se prevzemeni merki...i toa 100 pati...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Нина, ќе те замолам да ја нпуштиш темата. Не си добредојдена овде
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sfativme deka Nina ima povekje od 9 godinki i znae premnogu...ama saka da se zeza so postarite clenovi...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na 9 godinki, deca razbiraat sala, a ti se prais postara i ozbilna...znaci postara si ? |
|
![]() |
|
abe vale ovaj zbunet me tera na lp da mu pisham pa ke odam da mu pisham posho ne mozham so nego da se raspravam a IMAM 10 godinki samo ozbilno
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НЕ МИ Е НИШТО ДРУГО ПРОБЛЕМ....
САМО КОГА ЌЕ СТАНАМ ВУЛГАРЕН ДА НЕ МЕ ОБВИНУВАТЕ ИЛИ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ДЕКА ИМАЛО ДЕЦА ТУКА....
АКО СЕ ДЕЦА НЕКА СИ ИГРААТ СО ДРУГИ ИГРАЧКИ,НЕКА УЧАТ АКО СЕ 10 ГОДИНИ .....
ОК????
ЕБА ГО....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
zbunet ne sum postara i so dosta aman sea da ne unishtuvame temi na lp ke ti pisham posjho poinaku ne znam zosho ne mi se pcue
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 380381382383384 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |