![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 163> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da da anotoni de melo odlichen e, mene mi e omilen
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Супер книга, не брзај додека ја читаш, уживај во секој збор. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
Евангелието според Луцифер
|
||
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
valkirite -koeljo
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Прометеева измама - Роберт Ладлам
обично не читам вакви работи, ама си реков да го одморам малку мозокот ![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
|
Ловец на души
Прв вистински возбудлив акционен роман на македонски јазик, кој од многу аспекти ги исполнува светските критериуми на овој жанр. Се чита во еден здив. Ловец на души е роман кој ги задоволува вкусовите и на оние кои претпочитаат книги и на оние кои претпочитаат филм. |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ЕГИПЕТСКА СОНУВАЛКА
БОЖИН ПАВЛОВСКИ
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Пиреј
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
hOROSKOP, AMA KOGA GO PRO;ITAV VIDOV DEKA E LANSKI.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
Pet krugovi - Mijamoto Musasi....po neznam koj pat
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne chitam sega nishto barem eden mesec
za 10 dena prochitav 10 knigi....mi ostana vo sekavanje Denot na pchelite- Tomas Sanchez i mojot omilen Petre M.Andreevski-Poslednite selani...preporachuvam i dvete ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Апсолутно се сложувам! Јас и се спремав со години, а кога почнав да ја читам, си реков ај ќе ја одложам уште малце. Истото важи и за Кант! Иако имам релативно добра подлога! Големината на една книга се мери според времето кое ти треба да ја прочиташ (да ја сватиш), а не според бројот на страните! (не се сеќавам кој го рекол ова, мислам дека беше некојси Терасон или можеби Кант). Последна книга - Кратка историја на речиси се! Сега - стручна литература (пост.) - едвај чекам да завршам со тоа па да си се вратам на книгите кои ми праат кејф и кои ме чекаат на полица! |
||
![]() |
||
|
оф, оф велат не чинело да се чита стар хороскоп... еј изгледа имам последици од Пиреј,станав суеверна ![]() |
||
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
АЈ МОРЕ КУТИ ТАМУ...НЕ ЧИНЕЛО...А ШТО МИ ПУШУВА КАКО ЈАС ДА СУМ ГО НАРАЧАЛ!? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |