![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 229> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kje se gradat vo skopje staklarnici
no van plostat ne e udreni vo tova tikvite da go zaebat plostadot so staklarnici neka se zagradi so kamen celiot plostad kako so e red da e skroz zaokruzen a podaleku neka viraat staklarnici kako u drugite drzavi nema drzava koja na svoj plostad bi dozvolila staklarnici nema nitu edna,, barem ne normalna |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
E kaj nas tokmu glavniot proekt e STAKLARNICA vo strogiot centar........chunki so toa kje go soprele narodot da krshi pri razno razni sobiri ili dokolku krshi kje mu se zema debela makedonska kazna ili bugarska ,,globa,,. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
greska si
toj e vo pozadina kje go sokrijat ne se sekiraj |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Eh.
Tolkava debata storivme na idejata za crkva na plostad, bev skoro ubedena deka kje podzastanat i podrazmislat deka idejata e suluda i kje se otkazat od nea. Tie ni dve ni tri, tuku Skopje 2014, cirkus. Ne znam dali vekje ima smisla da se diskutira, diskusija ne vredi, nema koj da ja slusne. Sekoj muabet ti e odnapred diskretiran bidejki "e instriuran od opozicijata". Kategorija sloboden stav i mislenje ne postoi vekje vo nasava zemja. Ova e ludilo, nemereno, nevideno, slicno na naci ludiloto od 39ta. Rekov preteruvaat opozicionerive koja go nakitija Grujo so toj kompliment, ama kje da mu stoi. Studentite ziveat vo kjumezarnici i podrumski domovi, bolnicite nemaat osnovna oprema, sudovite doprva se kompjuteriziraat, ucilistata nemaat greenje i toalet...ama vazno gradot ima "dobra" sminka za pred narod.400 000 nevraboteni, a vmrovci me ubeduvaat deka so proektov kje se slucat novi vrabotuvanja....A bre idioti edni. Ne e zadaca na vladata da vrabotuva, nejze i e zadaca samo da sozdade povolna klima za vrabotuvanje. Zgora na se, ni se slucuva poremetuvanje na identitet, na licno cuvstvo za sebe. I toa ne od Grcite, ami od vnatre. Nisto okolu mene ne me asocira na mene, ili na prokaznite koi mi se ostanati od pretcite. De imame anticki koreni, de slovenski, de nekoi bikovi, smizli, zvonci imaat nekakva vrska so nas. Sramota. Изменето од Kali - 16.Февруари.2010 во 18:56 |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ne bre.
Vo gro plan E. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Gledam site komentirate na ovaa tema...A se prasuvam dali voopsto nekoj e od Skopje.......ILI.????????
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Да бараме пропусници - само Скопјани да смеат дискутираат на темава?
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Ne mi bese toa namerata ....Nego sakav da prasam da ne saka nekoj da prasa( a se srami ) zasto i vo negoviot grad ne se stavaat spomenici |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
може после ќе ни требаат и пропусници за влез во Скопје?
или за минување под триумфалната??? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
jok nema sram
super si se |
|
|
|
![]() |
|
dokazi so slika |
|
|
|
![]() |
|
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
![]() |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
A be laki_bu kaj gi gadjas pravo vo crno. ![]() ![]() ![]() So ogled na dijalektite so se koristat, malku ne ima na forumov. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Шо се плашите еве од “невладините„ и независни друштва ви удриа клетва да ви дојди ПИКОЛОМИНИ и еден да не останите.
Така ќе има место само за нив и нивните одлични идеи. А патем оти оној јапонецот никој до сега не го есапел,а имал проек за скопје уште од 1964 година? |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |