IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 48>
Автор
Порака Обратен редослед
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 02:28
Докторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и му рекол да го наполни и да го донесе другиот ден.
Доаѓа Трпе другиот ден со празно шишенце, и докторот му вика:
- Па зар не ти реков да го наполниш?
- Пробав докторе, прво со левата рака, па со десната и не бива. Потоа ја викнав жена ми, и таа почна прво со левата рака, па со десната, па потоа проба со уста и пак не бива. Па ја викнавме и комшивката, и таа проба се, и ти велам докторе дека нема теоретски шанси да го отвориме ова шишенце.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 02:03
Трпе се жали на психијатарот:

- Докторе, жена ми скроз се мрднала. Чува 20 мачки дома, смрди ко да умрел накој.

- Па, добро, проветрувајте почесто!

- Ма немој, па да ми избегаат гулабите.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 02:00
Малиот Трпе го прашува татко му: - Тато, тато како настануваат малите слончиња?
- Е па сине, малите слончиња...
- Пред да ми кажеш, само да те потсетам дека штрк не може да крене слон!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 01:45
Трпе бил научник и отишол во странство на симпозиум за тоа како алкохолот делува на глувците.
Го земаат првиот глушец и му даваат да пие 1л. текила.
По некое време почнал глушецот да игра, да пее како мариачи, да свири гитара.
Го земаат вториот глушец и му даваат да пие 1л. коњак.
Глушецот почнал да се додворува, да пее шансони.
На третиот глушец му даваат да пие 1л. жолта што ја донел Трпе. По некое време глушецот се намрштил, ги стегнал тупаниците и почнал да вика:
- Мац, мац, мац...

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:30
Трпе отишол во Бугарија на шопинг. Ја паркирал колата, и на шофер шајбната напишал "внатре нема ништо вредно".
Кога се вратил од шопинг, што ќе види, колата обиена, скршени џамови, внатре се испретурено и нашол едно ливче на кое пишувало:
"Ас сам должен да проверам.!"
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 18:29
Заминал Трпе на операција цел исплашен, но докторот му рекол да не се плаши операцијата не е ризична и лесно ќе помине. Трпе го оперирале... кого се разбудил рекол "Докторе заврши опрецијата, како помина ?" , а од таму му одговориле "Трпе јас сум Свети Петар" !!!
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 19:32
Си биле Трпе и Трпана. Трпана сакала многу секс. Трпе бил многу глуп човек па Трпана се мислела како да го убеди. Се соблекла и почнала да му вели на Трпе:
Трпе абе нешто ми студи на рацете
(Трпе ја покрил)

Трпе абе нешто ми студи на нозете
(Трпе пак ја покрил)

Трпе абе нешто ми студи на целото тело
(Трпе пак ја покрил)

и тогаш Трпана му рекла:
Трпе па ти знаеш оти имам дупка меѓу нозете ?

Трпе: па ја од дека ти е дувало па ти е било студено

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 17:53
Се враќа малиот Трпе од школо со слаби оценки.
Трпе: Ќе падне ќотек!
Малиот Трпе: Ајде тато, ги земав адресите од наставниците!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2010 во 19:23
Трпе прави саботна шема во Трговски, со откопчан патент. Го среќава еден пријател...
- Трпе бе, цел трговски ти се смее, откопчан ти е шлицот!
- Е, знам де, вчера шетав со откопчана кошула па ми се здрви вратот!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 19:45
Трпе го учи син му да плива:
- Мавтај, мавтај со рацете, абе мавтај
со рацете, мавтај... Мавтај бе ќе се удавиш... Е јебига!
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 23:04

Се фуцкаат баба и Трпе...Бабава му вика- Уфф...леле....синко....полека....срцево! А овој, мртов ладен и вика- Ае бе або не се секирај, кога ќе стигнам до срцето, ќе свртам на десно! голема%20насмевка

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 03:48
Разговара малиот Трпе со татко му и го прашува како да си фати девојка.
Татко му му вели, ќе ја однесеш на Водно ќе седнете и ќе и речеш: -Ги гледаш sвездите на небото , сите ке ги симнам за тебе.
И малиот Трпе ја носи симпатијата на Водно седнуваат ама времето било облачно немало ниедна sвезда.
И не знаел што да и каже па и вели:
- Го гледаш оној каменот што стои таму?
Ако ти го акнам од глава сите sвезди ке видиш.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 02:16
Trpe работел во продавница за погребални сандаци и шефот му рекол да биде љубезен со муштериите.Доаѓа првиот муштерија, Trpe му продадил сандак и на крајот му вика:- Фала господине, дојдете ни пак!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 02:10
Трпе и Трпана биле 15 год во брак. Секоја вечер имале редовен секс, но
Трпе настојувал тоа да биде со угаснато светло. Една вечер додека имале
секс Трпана случајно ја упалила ламбичката покрај креветот и забележала
дека Трпе ја онади со вибратор и му рекла:
-Трпе веднаш да ми го објасниш ова!!!
А на ова и одговорил:
- Јас лесно ќе ти го објаснам ова ама ај ти мене објасни ми ги трите деца
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.