|
ПОЛИГАМИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 46> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E dobro be ludze sto sakate da kazete so toa?? Ne razbiram......... pa zarem nemate videno takov slicen odnos od Hristijanin?? Jas licno vo zivo sum bil prisuten, ama toa ne mi pravi stereotipi za Hristijanstvoto kako religija, a vam spotceto izgleda mnogu!
|
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne vo islamot nema lubov,,,ima samo omraza,,,I toa do daska,,,I da site muslimani gi frlaat zhenite od zgradi,,,pa I zatoa im e dozvolena poligamijata,,,onaka kako zanimacija da ja frli ednash prvata…potoa vtorata..itn itn… ….dobro e da se predizvikuvaat ponekogash silni emocii neli ???,,,,samo shto “nekoj” ne saka da priznaeee,,,a jas znammm znammmm deka site mazhi go praktikuvaat ovoj method ,,,se razbira samo koga im e zdodevno,,,,da ne gi obvinuvame sega …..samo shto muslimanite se pohrabri I so kameri gi snimaat koga go pravat ovoj hrabar chin,,,znaat deka ke bidat HIT…kaj MALITE DECAAAAA….. Definitivno mislam deka treba vie od forumot da go “liberate” muslimanskata zhena…leleee…se prashuvam kaj ste bile dosega...supermeni ?????? ,…..ajde pobrzo vo akcija…poshto slushnav deka sega na golemo se frlaat zheni od zgradi,,, mi se dopagjaat provokaciite… no onie od visoko nivo,,,a ovie “nekolkute tuka” se od najniskoto…,veruvajte mi… Onoj koj sakal da razbere neshto od Islamot,,,razbral veruvam,,,bidejki znael i kade da bara... No,,kako shto veli messenger,,,vie slobodno udirajte po samarot....inaku stvarnooo stvarnooo pochnuva da stane Z D O D E V N O.... Изменето од Fantastic Lady - 27.Март.2008 во 03:57 |
||
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde site malku da go smirite tonot na diskusijata... zatoa shto kako shto gledam, brzo kje stigneme do opomeni.
Fantastic - mnogu na mesto ti e komentarot! |
||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според официјални статистички податоци, во Македонија секоја трета жена е жртва на домашно насилство, т.е. секоја трета жена е тепана од мажот! Како можете да го поврзувате насилството на мажот над жената само со исламот??? Насилството поврзувајте го со простаклукот! А сигурно сте свесни дека има многу простаци и меѓу христијаните, и меѓу муслиманите, па и меѓу припадниците на други религии! Јас лично имам разговарано со жена, Македонка, христијанка, која ја тепал мажот! И што треба јас да заклучам? Дека христијанството ги охрабрува мажите да креваат рака над жените?? Глупости! Навистина не сте ми јасни со вакви глупави генерализации!
|
||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
P-O-L-I-G-A-M-I-J-A
Prasuvacot:Zosto sakas da si poligamist? Kalifot:Abe meraklija sum! Takov me stvoril Gospod.Nemozam da mu se lutam za toa! Prasuvacot:Sto ako zenata ne ti dozvoluva da zemes i druga zena? Kalifot:Helooo bre...! Koj e glaven tuka i koj se pita?Ja najfino znam dali sum sposoboen za poveke zeni ili ne! Prasuvacot:Ama zasto taka...Ne e fer... Kalifot:Tisuc puta sam ti rekao rabotava e od kejf.Nemozam i nesmeam da i go krsam aterot na dusava.Greota e ke me kolni cel zivot... |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, mnogu e interesen toj moment - kako se definira poslushnosta na zhenata i do kakvi granici odi toa definiranje? (ova ima vrska so temava)
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека посочуваш на моите зборови кои му ги упатив како реплика на Лаки,но,многу ме чуди што моите зборови ги свати како да го поистоветувам со христијанството.Напротив јас побарав мислење како Христијанството ги третира тие работи.Еве како му реплицирав на Лаки: Има,има љубов...како не! Туку кажи ми како е кај вас во Христијанството: 1.Кој кого тепа? 2.Кој со кого флертува? Незнам што вели Библијата,но од вашата пракса знам дека браковите ви се катастрофа(чест на исклучоци).Затоа штом си тука ајде малце да чуеме и од тебе нешто. Инаку мариа_магдалена,нема ни да се обидам да ти одговарам на твоите прашања(тоа им го оставам на другите),зошто однапред знам дека ти всушност и не бараш одговор(доказ е мојот одговор на твоите прашања за обрезувањето на жената,но,ти и понатака неуморно продолжуваш со поставувањето на истото прашање),едноставно уживаш да го критикуваш и исмејуваш исламот,јас нема да ти го расипувам повеќе тоа задоволство со тоа што едноставно ќе ги игнорирам твоите постови и нема воопшто да им обрнувам внимание.Со други зборови кажано,мојата дискусија со тебе завршува тука! |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova ne e Zalosno a Maria,ili toa so ne ti se dopagat,go preskokas!!! Si slusnala nekoj Musliman,da go napravet ova Nasilstvo vrs svojata Porodica!??? I maria,ova dosega ne go napravil nieden Musliman!!! Nekati bide jasno!!!! Монструозни родители го убиле синот па го кремирале на скара Двајца родители-монструми од американскиот град Детроит се обвинети дека го убиле својот двегодишен син, а потоа го кремирале на скара, пренесува хрватскиот интернет-портал „Индекс“. Полицијата случајот го открила откако подоцна во болница е примен и неговиот едногодишен брат, кој имал изгореници од трет степен. Полицијата не знае на кој начин е убиен двегодишниот Донти Милер, но според нив, момчето пред да биде запалено било повредено и му биле скршени неколку коски. Случајот станува уште побизарен откако полицијата дознала дека неговите родители проневериле пари, затоа што по смртта на малиот Донти тие примале социјална помош, детски додаток, бонови за храна во име на момчето. Неговите родители, 24-годишната Никела Реид и 28-годишниот Џозеф Милер, објасниле дека го запалиле момчето затоа што немале пари за погреб. Prezemeno od Dnevniot vsnik Shpic. Изменето од Halid ibn Velid - 27.Март.2008 во 14:32 |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo sto doznav deka ne mu e taa zena na ovoj sto ja frla ne taa e majka na zena mu a site onie sto vikaat vo prvite sekundi prasuvaat: Abe budala sto pravis? Pa nemoj zenata da si ja frlas.. Ovoj im odgovara : Ne mi e zena na zena mi majka i e... Posle toa site drugi ovi nasobrani vikaat i komentiraat:: Lele vidi ja vesterkava ama se drzi |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |