![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 123> |
Автор | |
Sweet angel^^^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
бившиот
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Mi tekna na denot koga mi gi ukradoa patikite na lizgaliste pa se vrakav so kesi zavrzani na nozete i site mi se smeeja..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Како ми беше кога за прв пат откривав некои песни. The Cure, The Smiths, EKV... во некои дамнешни времиња, кога бев основно. Се воодушевував на убавината на песните... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
кога се нишав на нишалки во едно прекрасно место кое веќе не постои
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
NA DRUSTVOTO SE ODRODIVME
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
eden drugar
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
na edna prodavnica vo Bunjakovec...treba da otidam i da si go vidam prijatelot i da prasam kako se zena mu i decata
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
edna zenska......mi dolzi 50 den zs i go plativ sokcheto vcera .... aj da i se javam sea arno mi tekna
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..............mi tekna na ubavite momenti od mojot bracen zivot..............
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
кога бев Прва средно имав ептен згоден професор по физичко кој имаше синче...и кога ке го донесеше на работа со него малиов одма се буташе во женската соблекувална и често го зезавме професорот дека женкар ке биде коа ке порасне,...демек знаел кај да влезе.
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ми текна дека треба да одам ама не ми се станува
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....ДА, МИ ТЕКНА НА....!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дека од утре почнувам на работа.....
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
...една многу кратка но убава вечер
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |