|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 84> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
интервјутои не го оправдувам од очиглкедни причини, на ништо не личеше, ќе речев дека се карале како на улиам, ама ќе звучеше смешно бидејќи така и беше
многу некоретно и од страна на А1 и од страна на Груевски Груевски нека си дојде другпат на интервју како луѓе да се разберат, а А1 нека си ги корегираат прашањата и односот со него! јас не знам како мнекој воопшто може да се гордее со такво интервју туку и на Груевски, сега му текна на интервју, бре мајката, каде беше четири години за интервју и каде беше уште на почетокот на конфликтот кога го викаа? |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доаѓа крајот на тиранијата,па сега и зборовите на паторот му ги земаш,демек замени на тези(секој втор збор му беше на тоа интервјуто) и по два дена се виде целата работа,но некој жртви бара и со тоа се задоволува. А ова би се однесувало на А1 и коментарот на повеќемина,незнам дали новинарите беа изгубени или некоректни,па луѓе тие си ја вршат својата работа,тие работат за плата,нема да однесат дома на своите деца и фамилии,во овој случај,паторот е тој кој се однесуваше деспотски и ајде малку да разграничиме,па тој е власт и тој прави што сака,а оние што треба да живат од својот труд биле будали. Изменето од Анастеа - 05.Февруари.2011 во 16:30 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
едно прашање само, Груевски сам си дојде на интервју? или го викнаа официјално и закажано, па дојде?
|
||
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kakov pritvor kakvi bakraci, samo kjorka zdrava za kriminalci, a posle presuda goli otok, i zaplena na imot ne samo na toj so lezi, nego i na roditeli, sinovi kjerki, more i prvi bratucedi.
Da vidis kako ke se opravat. idi u Amerika da zatais danok , da vidis so ke te snajde |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
respekt za mislenjeto a vo amerika ako zatais danok si gotov mora toa i kaj nas poleka poleka da dojdi,pa muka mie se otepav od kazni plakanje za firmata,a nekoj drug kako velija da praj so saka e nema poke taka danokot e za site..... |
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аииии... значи махери сме за кривини фаќање и бегање од суштината, кога
ќе згусти. Ќе си ги мериме суетите, или правдата не интересира?
Судот потфрли. Власта има свои интереси и умацкани прсти во случајов, и тоа од авион се гледа. На власта не и одговара А1, а што на Грујо не му одговара-Грујо го брише од слика. А1 е отсекогаш драма кралица, но е дефитинивно жртва на власта...а и на СДС. Велија и компанија треба да одговараат за делата, но нека победи правдата: нема зашто медиумот да биде на тапет. Сега Меси ќе ми каже да докажам. Меси, не ми се верува што читав од тебе...Земјата до Месинџер. Изменето од Kali - 04.Февруари.2011 во 10:21 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеме ние цела година да вергламе дека не се виновни судиите (убедена сум дека и оние што така пишуваат знаат дека се е фол-дека ја ус** работата судиите). Еве и да тргнеме од фактот дека првичната идеја била да се расчисти со организиран криминал и дека многумина веруваа дека е добар потег сега се падна во вода. Сега сме на статус-глувците се спасуваат кога бродот тоне. Секој ја префрла вината на друг. Читам лекарската комора се оградува, судиите кажуваат приказни во кои и самата нивна фела не верува. Му ја думам кој ќе го извлече подебелиот крај, оти најдебелиот го извлече притворената жена. Излегува дека преовладало (ама доцна) човечкото, оти судиското ојде јабана-утка за која ќе си носат кариерна флека.
Судиите доцна се сожалија |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Меси
Еве аргумент од авторот на прирачникот (не оној кој е и дел од кривичниот совет во Пајажина) ****** Абортира судската одговорност Професорката по кривично право Гордана Лажетиќ-Бужаровска, која е еден од авторите на прирачникот за судии во врска со мерката притвор, тврди дека во случајот не смеело да се одреди притвор за бремената жена. - Самиот факт дека сопругот морал да ~ носи лекови секој ден во истражниот затвор доволно кажува дека морало да се определи алтернативна мерка. Станувало збор за сериозна состојба и апсолутно требало да се определи куќен притвор. Срамота е да се бараат оправдувања, алиби или амнестирање - вели таа. **** а еве и за селективноста ****** Правниците што ги консултиравме велат дека досега не чуле притвор да биде одреден за бремена жена. Досега имало голем број случаи бремени жени да одлежуваат затворска казна, па и да се породуваат во затвор, но не и да бидат сместени во истражен затвор. Неодамна на една од обвинетите во случајот „Миладинови“ не ~ бил одреден притвор токму поради тоа што била бремена. ******* |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...shto crkate vkje za djabe?
...po nekoe vreme ke pokrie prashina se toa, ..samo, vekje , kazav,...glup samo ako e mazot,..ke ja ostavi drzavata si site ''vlakna'' na glavata! |
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....pa , makar i najkriva da e od site tamu!
|
||
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за постов мамамд се е сумирано со докази во еден пост ако и на ова имаат забелешка.... |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова компарација боли..жежи и тоа како
Се бара одговорност за ѕверскиот притвор Судските власти, иако знаеја дека во притвор има бремена жена, не презедоа ништо, туку ја оставија во затворот. Па, тоа го нема никаде. За пример да видите каде оди нашето општество ќе ви посочам случај од 1943 година кога млада партизанка од Куманово била фатена од окупаторот и однесена во затвор во Софија. Но, кога дознале дека партизанката е бремена, веднаш ја пуштиле да се врати дома - истакна универзитетскиот професор Владимир Пивоваров. и ако одиме по редот на судската власт во земјите кај што сакаме да стасаме ќе знаеме дека тие никогаш нема да грешат лаички ... ****** Изречен е притвор во максимално траење кога и со поблага мерка можел да биде постигнат саканиот ефект имајќи ги предвид бременоста и опасноста за здравјето на осомничената. Потоа судијата, јавниот обвинител, директорот на затворот и одговорните лекари не ја заштитиле од можните несакани последици. Напротив, сите тие учествувале во предизвикувањето на големото страдање |
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |