|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 62> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c...
Najdobriot slucaj vo tekstov ne e najdobar ... c. |
|
Incredible Blue
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакај длабоко и страсно. Можеби ќе бидеш повреден, но тоа е единствениот начин да го живееш животот целосно.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE HRANI JA LJUBOVTO SUETA TUKU SO KOMPROMISI I
NEJZINATA ROZA NIKOGAS NEMA DA OVENE. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вложи се себеси,со целата своја душа...влогот во љубовта никогаш не е преголем
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Zoka16
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значии имам големо проблемче. на симпатијата му признав уште лани дека го сакам, он нема женска, ама онака е чуден. не изреагира тогаш, но чудно се понаша. кога сме наше друштво, не ме гледа, иако сум пред него, ко воопшто да не постојам. но штом сме малку понасамо, или со други не баш блиски луѓе, онда е поинаков, се смее, се зеза...со други девојчиња сум приметила дека е стварно насмеан општо, а со мене мртов озбилен коа сме така друштвото. и не знам како да го дешифрирам тоа понашање и тоа ме полудува. чуден ми е. совет?:)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си крива. Не требало да му признаеш дека го сакаш , не се избрзува тоа така.
А тоа неговото понашање е актерско и си мисли малиот дека е фраер па се смешка во друштво . Штом има повеќе лица за во секоја пригода, ќе го биде малиот за мамење на повеќе женски истовремено. Сигурно се метнал на татко му Иначе тешко дека ке натераш некој да те засака, ако он самиот не чувствува ништо кон тебе . Како што стои работава , може насамо да се смувате и толку...чисто сумњам дека он има некакви намери со тебе за започнување на врска. Дај Боже да грешам , ама лабава е работава |
|
Zoka16
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma skroz e cuden, ne go kopcam. em saka da e u moja blizina, a em ko da ne moze da stoi do mene. inace ne se smeska vo drustvo nego ponasamo..u drustvo e mrtov, bas kao i ja :D |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или е мутав или е премногу стегат па нејќе да покаже дека му значиш... ако уствари му значиш... И така...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си го исплашила човекот...
стопосто порано сте биле онака блиски пријатели , а он не гледал на тебе како нешо потенцијално повеќе , и то , си го исплашила... а као шо го опишуеш , може и да има страв од експонација... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Zoka16
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bevme prijateli, onaka zborevme:) |
|
nervozna
Нов член Регистриран: 26.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toe
Изменето од nervozna - 30.Декември.2010 во 15:46 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-епа најди ја блузата...
иии за следниот пат , да си донела лубрикант... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаму каде што е љубовта – нема барања, нема очекувања, нема зависност. Нема крај на можностите за покажување и докажување на љубовта. Затоа, бидете креативни, романтични, храбри и кажете „ТЕ САКАМ“!!
|
|
t.ina
Нов член Регистриран: 02.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да слушнам мислење на мојот проблем. Ми се допага колегата од работа и сме на иста возраст, а освен тоа и секој ден сме заедно . Но проблемот е во тоа што има девојка. Многу е фин спрема мене мислам дека му се допагам како личност. Но јас сакам нешто повеке со него. Ве молам да ми пишете како да постапувам со него . Како да се заитересира за мене . Што треба да направам Само да не ми кажете да се откажам од него заради женската
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |