|
ПОЛИГАМИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Автор | ||||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Abe Laki Straki,vo Institucija za Semejno Nsilstvo,baraat Pomos,onie koi se Maltretirani,i idi Rasprasajse,poso mnogu se Interesiras za toa koj povece Maltretirat,Muslimanite ili Hristijanite!!! Si slusnal nekoj Musliman,da go napravet ova Nasilstvo vrs svojata Porodica!??? Монструозни родители го убиле синот па го кремирале на скара Двајца родители-монструми од американскиот град Детроит се обвинети дека го убиле својот двегодишен син, а потоа го кремирале на скара, пренесува хрватскиот интернет-портал „Индекс“. Полицијата случајот го открила откако подоцна во болница е примен и неговиот едногодишен брат, кој имал изгореници од трет степен. Полицијата не знае на кој начин е убиен двегодишниот Донти Милер, но според нив, момчето пред да биде запалено било повредено и му биле скршени неколку коски. Случајот станува уште побизарен откако полицијата дознала дека неговите родители проневериле пари, затоа што по смртта на малиот Донти тие примале социјална помош, детски додаток, бонови за храна во име на момчето. Неговите родители, 24-годишната Никела Реид и 28-годишниот Џозеф Милер, објасниле дека го запалиле момчето затоа што немале пари за погреб. Prezemeno od Dnevniot vesnik Shpic!! Interesno Laki,ova e za Placenje more!! !???? Изменето од Halid ibn Velid - 27.Март.2008 во 01:03 |
||||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mnogumina ja ziveat taa praktika ,tochno zenite izleguvaat chesto sami shto vednaqsh ne znachi deka odma flertuvaat no ima sekakvi jas c'e t kazham za mojot primer koj go zhiveam od sekogash,zhiveam so prijatelka -devojka ne sum zhenet ushte i taa e makedonka nikogash ne sum i zabranil da izleguva niti sum ja ogranichuval vo neshto iskreno imame sovrshena vrska i besprekorno funkcionirame shto bi mu posakal na sekoj takva vrska
|
||||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne blagodaram za takva vrska.........samo neka si ti bide ubavo, jas ti go posakuvam toa! |
||||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
alal da ti e |
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
brac'o slatka l,ubav,sloboda i vistina se moeto vtoro trojstvo chovekot mora da e sloboden i da ja sledi vistinata za da mozhe da ja zhivee ljubovta.a
|
||||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи си забележал кога станува збор за брачниот живот дека нешто е гнило во таа земја Германија,впрочем и во целиот западен и модерен свет.Тоа е современа морална криза која покрај другото го нагризува и она најсветото БРАКОТ.Верувај ми пријателе не е далеку времето кога ќе се бараат брзо потезни решенија за овој проблем кој како рак-рана се развива во современите земји.Јас верувам дека единствени се верите кои можат да помогнат во изнајдувањето решение за тој проблем.Кулминира преголемата сексуална слобода,го доведе човештвото од морално-брачни аспект во мат позиција,во самоуништување.Единствениот излез е верата која проповеда чедност,и меѓсебна почит и разбирање помеѓу брачните партнери. Јас ти посакувам да имаш прекрасен брак,каде ќе имаш потполно разбирање со својот брачен сопатник.Се надевам дека верата ќе ве води во тој брачен живот. |
||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lucky sto se nerviras, jas ni na kraj pamet ne pomisliv deka moze da te prevari.. Jas rekov ne fala, zatoa sto ne sakam vanbracna vrska kako tebe... zatoa sto na musliman mu e zabraneto toa! |
||||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Na musliman mu e zabraneto no nemoj da kazes deka nema slucai .... |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E kolku da sakas......... ama toa nema vrska nikako so Islam, vo prasanje e tuka nivnoto (ne)veruvanje. t.e. Musliman na papiru se narekuvaat takvite ludze, i go sramat imeto sto go nosat!
|
||||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa vidis i hristijanite koi toa go pravat se samo na papir i tie go sramat imeto na hristijanite no sto mozeme nie da izmenime tuka ..... djavolot ni ora ni kopa nego na zlao misli...sto znaes mozebi eden den i jas i ti ce bideme vo takov grev....koi sme nie da sudime... |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ti,Maria,so zaklucuvas i kako zaklucuvas jas neznam,Mozebi Problem so Klucot,treba Menjanje!!! Jas samo te prasav Konkretno za Policijata vo MKD!!! Koj niv gi Ovlastuvat,za toa so tie go razbotaat!!! Ti ne vrtija rabota kako so tebe ti odgovarat!! Odgovori kratko i jasno,ako ne sakas da odgovoris ili ne znais Upotrebija tvojata Iskrenost do Koski |
||||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |