|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 51> |
Автор | |
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite poveke varaat za razlika od mazite samo sto toa nikogas ne go priznavaat. Zenite potesko gi fakaat zs se mnogu po itri od mazite i mozat mnogu lesno da im go isperat mozokot dva pati ke go gusne ke go baci ke mu kaze deka go saka i toj tolku mek e ko pamuk a ne e svesen deka mu rastat rogovi. Garantiram so glava deka maskite pomalku izneveruvaat za razlika od zenite se razbira ima i tamu i tamu isklucoci
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siguren si deka bi garantiral so glava ?
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ke ti kazam i sto posto sum siguren. Kolku rogovi ti porasnale do sega ne si ni ti svesen samo se pravis fraer. Ne vikam deka mene ne me varale ali sto sum pravel muabet so drugarki i so drugari se gleda deka zenive varaat ama im simnuvam kapa kako lesno ni go motaat pametot i se vadat nie maskite sme po glupi. Ova e moe mislenje nemora da znaci deka sum vo pravo popravete me kaj gresam
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto mislat deka taka se popametni
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој вели дека изневеруваат?
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka sega - mazite ne izneveruvaat ako im e pogodeno so partnerkata t.e. ako nema ljubomora,karanici i takvi raboti. Togas ke nema potreba od izneveruvanje zs mnogu poke moze da izgubime odkolku da dobieme...
E sega si ima i takvi sto se sekogas saram-baram ama sto da im prajme. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti sakaat,........
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OTI NE MISLAT SO GLAVATA
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami so sto
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMI OD KAJ DA ZNAM |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super zbunet
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ќе прашам- Кој вели дека изневеруваат???
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оти сакаат да седат на две столчиња
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i den denes ne mi e jasno zosto
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |