|
Дали се сметате за нормални? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 38> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е важно како се осеќам јас....важно е како другите ме доживуваат....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а треба ли да им веруваме на другите за тоа какви сме....ако треба......мене уште малку и ке ме убедат дека не сум нормална......ке почнам да се дружам со тебе
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
воопшто не ми е важно како другите ме доживуваат... најважно ми е да сум во баланс со самата себе,па штом јас се чувствувам нормално другите немаат многу голем избор освен и тие така да ме доживуваат... сите останати што не мислат така-нека си живеат во заблудата
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што ќе ни фали....
од кпга почнаа да ме сметаат за ненормален, многу ми е подобро....кој требаше се издистанцира кој требаше ми остана во животот.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-normalnosta denes e najrelativna ,
....zavisi koj kako ...te ''uzme'' !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поважно е дали те сметаат за жив ил не, од тоа дал те сметаат за нормален ил не
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледајќи што се' се смета за нормално на денешно време, можам да кажам дека сум доста ненормална. Нормално-ненормална.... или ненормално-нормална. |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
vivi
|
|
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu taka
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе сметам...Си има дигитрони со синуси,косинуси нека рачунаат
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno ne se smetam za normalen
|
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
арен сум си....
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како прво и најважно, не е никаков успех, ниту нешто посебно вредно да бидеш онака како што сметаат најголемиот број луѓе дека треба да бидеш. Тоа само значи дека си кренал раце од тоа за бидеш ТИ и си решил да се стопиш во сивилото на просечното медиокритетство.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чек да видам...имам раце, нозе, глава... изгледа сум нормален |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |