|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 42> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахаа...биди сигурен ќе ти стои... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ми стои бре, не ќе ми падне
Срц... не сум позер па да правам нешто затоа што му успеало на некој популарен... Би го направил чисто за мој кејф, ако успеам да ги издржам сите на моиве МОј стил си градам и ако не ми стои пак фарбање... секако, друга боја односно... можеби зелено е подобро или ... што знамм.... Изменето од volkswagen - 25.Февруари.2010 во 15:26 |
|
okica
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se farbam znaci od 14 godini i se imam od farbi izprobano sekoja boja sekoja jacina na hidrogeni od najslab do najjak su se pravela vo dve nedeli od crna na svetlo plava i obratno od crna na crvena i obratno duri i lilava i veke mi se zdosasi eve nekoj mesec kaj so projde jas ne se farbam veke i za site onie koj sto imaat ubavi prirodni kosi bez razlika dali se plavi ili crni ili smegji preporaka i moj sovet e da ne se farbaat so niso pa duri ni so k'na ako znaete so e poso pke dojde vreme ke zalite sto ste si ja upropastile kosata so farbi :D zzz
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај малце... Од црно на плава. Директно? |
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто да не се фарбаат?
Ако се фарбаш со усул и правилно ја одржуваш нема причина зошто косата да се упропасти.
А па цел живот да шеташ со една иста боја на глава, природната па колку сака нека е убава, ќе ти се здосади.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
emily88
Нов член Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prirodno si e prirodnoPrirodna plavusa sum i ne se farbam dodeka kosata ne mi pobeli
|
|
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sredno kafena malku poveke nakaj temno....
Изменето од lotus flower - 20.Април.2010 во 02:36 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваква е... можда нешто потемно... Наскоро планирам црвена да се фарбам. Онака, баш е уникатна. Оваа нијанса.. Или евентуално оваа... Само мало прашање: премногу ли ќе се оштети косата, треба ли бланширање...? |
|
|
Indiana
Нов член Регистриран: 20.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da ja postignes taa nijansa mislam deka ke treba blansiranje, eventualno ako ne ti se brza pa leka po leka da ja osvetluvas i zacrvenuvas
|
|
Do I get bonus points if I act like I care?
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав црвена коса..(ама темно црвена )..па после тоа неможев да се вратам во нормала од црвената боја
...па црна...па сега чоколадна...па и мојата е таква..така да нема разлика... ама кога би можела да го вратам времето...никогаш не би почнала да се фарбам... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наскоро најверојатно црна (со шампон )
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temno kafena samo sto nekogas mi stanuva svetlo kafena , a nekogas i crna..
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш како на сликата,личиш со овој
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Платинасто плава, како на стара баба. Убавина
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |