IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 42>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2010 во 15:05
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

да завршам со ова гимов и се удирам црвено или нешто така, ептен е впечатливо а и чупиштава е импресионирани од сулуди работиголема%20насмевка

Ахаа...биди сигурен ќе ти стои...трепкањеплазење
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2010 во 15:21
ќе ми стои бре, не ќе ми паднеплазење

Срц... не сум позер па да правам нешто затоа што му успеало на некој популарен... Би го направил чисто за мој кејф, ако успеам да ги издржам сите бла%20бла на моиве
МОј стил си градам и ако не ми стои пак фарбање... секако, друга бојанамигнување

односно... можеби зелено е подобротрепкање или ... што знамм....трепкање

Изменето од volkswagen - 25.Февруари.2010 во 15:26
Кон врв
okica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Февруари.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај okica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 01:16
se farbam znaci od 14 godini i se imam od farbi izprobano sekoja boja sekoja jacina na hidrogeni od najslab do najjak su se pravela vo dve nedeli od crna na svetlo plava i obratno od crna na crvena i obratno duri i lilava i veke mi se zdosasi eve nekoj mesec kaj so projde jas ne se farbam veke i za site onie koj sto imaat ubavi prirodni kosi bez razlika dali se plavi ili crni ili smegji preporaka i moj sovet e da ne se farbaat so niso pa duri ni so k'na ako znaete so e poso pke dojde vreme ke zalite sto ste si ja upropastile kosata so farbi :D zzz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 12:07
Originally posted by okica okica напиша:

se farbam znaci od 14 godini i se imam od farbi izprobano sekoja boja sekoja jacina na hidrogeni od najslab do najjak su se pravela vo dve nedeli od crna na svetlo plava i obratno od crna na crvena i obratno duri i lilava i veke mi se zdosasi eve nekoj mesec kaj so projde jas ne se farbam veke i za site onie koj sto imaat ubavi prirodni kosi bez razlika dali se plavi ili crni ili smegji preporaka i moj sovet e da ne se farbaat so niso pa duri ni so k'na ako znaete so e poso pke dojde vreme ke zalite sto ste si ja upropastile kosata so farbi :D zzz

Чекај малце...
Од црно на плава. Директно?збунетост
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 16:07
Originally posted by okica okica напиша:

i za site onie koj sto imaat ubavi prirodni kosi bez razlika dali se plavi ili crni ili smegji preporaka i moj sovet e da ne se farbaat so niso pa duri ni so k'na ako znaete so e poso pke dojde vreme ke zalite sto ste si ja upropastile kosata so farbi :D zzz

Зашто да не се фарбаат?
Ако се фарбаш со усул и правилно ја одржуваш нема причина зошто косата да се упропасти.
А па цел живот да шеташ со една иста боја на глава, природната па колку сака нека е убава, ќе ти се здосади.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
emily88 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2009
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emily88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2010 во 11:50
Prirodno si e prirodnoголема%20насмевкаPrirodna plavusa sum i ne se farbam dodeka kosata ne mi pobeli смеење 
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 02:34
sredno kafena malku poveke nakaj temno....

Изменето од lotus flower - 20.Април.2010 во 02:36
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 13:04

Ваква е... можда нешто потемно...

Наскоро планирам црвена да се фарбам. голема%20насмевка
Онака, баш е уникатна. трепкање

Оваа нијанса..

Или евентуално оваа...

Само мало прашање: премногу ли ќе се оштети косата, треба ли бланширање...?

Кон врв
Indiana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2010
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indiana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 13:26
za da ja postignes taa nijansa mislam deka ke treba blansiranje, eventualno ako ne ti se brza pa leka po leka da ja osvetluvas i zacrvenuvas
Do I get bonus points if I act like I care?
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 16:53
Имав црвена коса..(ама темно црвена )..па после тоа неможев да се вратам во нормала од црвената боја
...па црна...па сега чоколадна...па и мојата е таква..така да нема разлика...
ама кога би можела да го вратам времето...никогаш не би почнала да се фарбам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 20:42
Наскоро најверојатно црна (со шампон )
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 03:27
temno kafena samo sto nekogas mi stanuva svetlo kafena , a nekogas i crna..среќа
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 03:40
Баш како на сликата,личиш со овој
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 11:57
Платинасто плава, како на стара баба. Убавинаљубов
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.