|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 300> |
Автор | ||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi se spie ama za zal treba da odam na casevi za edno 15 min.
|
||
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene mnogu mi se spieeee
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене ми се оди некаде во некое изолирано местенце, во мала планинска куќичка со топло огниште (да не дојде до забуна - САМА) со скромни залихи за јадење...на место без никакви "урбани" звуци, со пет-шест книги за душа...и другото можете да го замислите - медитација.... |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф..мила блу истото го сакав и јас ми треба малку мир и тишина..ај дадеш на милата твоја едно коше од кукичката и умна ќе бидам . Знам дека ќе ти се призбори кога тогаш , а јас ќе те научам јога медитација
|
||
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А јас да бидам на спрат? Оти кога тогаш ќе ви се припеат песни!
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Majсторче мајсторче |
||
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми се кршат тањири, од оние грчките, оти слушам грчка музика!
Кандра Кандра |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..А МЕНЕ МИ СЕ ЈАДАТ УБАВИ ЛАЗАЊИ
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
W другарче те поздравувам |
||
|
||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eej worhol kaj si...se izgubivme be covek.....kako si ti .....godinava da recam....
|
||
tuka nekade....
|
||
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве ме малку сум бизи..ама свратувам понекогаш
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ај бе и мене носетеме ја ќе ви правам топла ракија...
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи планина,кукичка , тоа значи и снег ако ме земете ви ветувам дека ве учам да даскате ......... |
||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |