IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - Светот денес
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Светот денес

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 46>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 00:15

Ме изнасмеа пред некој ден новиот италијански премиер, Ренѕи.
На консултации со еден од опозициските лидери, Грило, договараат составување на новата влада.
Овој Грилото цело време само критикува, критикува, критикува.... Рензи му вика, добро, освен критиките имаш ли некој предлог како треба да се направи, оти сите знаеме како НЕ треба?
Овој пак, ама овие досега ова - она....
Ама добро де, знаеме, имаш ли некој конктретен предлог?
Е немам.
Е па заврши муабетот. Чао, пријатно и стана си отиде.смеење

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 04:22
Имаме и ние еден таков. смеење
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 14:24

Изменето од Platenik - 18.Април.2014 во 11:32
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
sikter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јули.2007
Поени: 650
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sikter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2014 во 01:26
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Имаме и ние еден таков. смеење
koj?изненадување
 samo,koj i da e .....sigurno ne e platen da dava predlozi i reshenia.

za toa nekoj dobiva debeli pari!(a + plus shto i samiot ke drpne!)

tuku....ti si odamna prochuen po sobiranjeto......babi i zabi!намигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2014 во 00:58

Сардинија сака да стане 27-ми кантон на Швајцаријасмеење
Сардинија - Поморски кантон, па дури и знаме си стокмиле.

Uno sbocco sul mare per la Svizzera? La Sardegna si propone

La Sardegna vuole diventare il 27esimo Cantone della Svizzera. E la Sicilia? Colonia di Roma, dell’Eni e dell’Enel

Некој вирус на отцепување го зафатил светот.

Сардинците незадоволни од централните власти во Рим, покренуваат иницијатива за отцепување на Сардинија од Италија и присоединување кон Швајцарија. Незадоволни се од распределбата на државните пари, односот и вложувањата во Сардинија, па сакаат Швајцарија да ги посвои.голема насмевка

Иницијативата потекнува од некоја забар на Фејсбук, ама доби голем одзив па овие 2 дена и во Швајцарија и во Италија само за тоа се зборува. Северна Италија, Ломбардија поодамна се стреми кон отцепување од Италија, а сега и областа Венето е пред референдум.

Швајцарците пак не викаат НЕ.

Имаше интервју со еден швајцарски политичар. Вика, ако стане сериозна иницијативата ќе треба да ја ставиме на референдум, ама нема да биде лошо Швајцарија да добие излез на море.голема насмевка

Да покренеме една иницијатива да ја посвојат и Македонија.хи, хи...

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2014 во 23:00

Кутрите мажи (а и жените) од Северна Кореја.
Сите со ким-јонг-унки.
Исти во фаците, исти фризури... како се распознаваат, појма немам... газење од смеење

Ким Јонг Ун-ка

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2014 во 07:47
Колку е смешно , толку е и вистина  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2014 во 11:33
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2014 во 11:42
Originally posted by емил емил напиша:

Негледам дека ти е смешно кога вие зброувате дека се граничите сами со себе?! Или кога на македонска песна пеете.....имало уште осум дела па руската творба да била цела!

Ќути, трај да не му текне на Путин да дојде да си го наплати дологот од 1878 година, а и од 1945.

Море и да дојде, да не ви биде лошо? Па нели Бај Тошо се кандидрал за пристап кон бившиот СССР, односно постанете 18 советска република.

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2014 во 13:02
Originally posted by Platenik Platenik напиша:

Originally posted by емил емил напиша:

Негледам дека ти е смешно кога вие зброувате дека се граничите сами со себе?! Или кога на македонска песна пеете.....имало уште осум дела па руската творба да била цела!

Ќути, трај да не му текне на Путин да дојде да си го наплати дологот од 1878 година, а и од 1945.

Море и да дојде, да не ви биде лошо? Па нели Бај Тошо се кандидрал за пристап кон бившиот СССР, односно постанете 18 советска република.

Ејјјј и на Разпети Петок не пропушти да си шириш глупостите .

Изменето од емил - 18.Април.2014 во 13:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2014 во 13:25
Емиле кои од овие работи се глупости?

1. Не кажувате дека се граничите самите со себе?
2. Не ја пеете македонската песна адаптирана за вашите потреби?
   (има уште осум дела за да биде цела)
3. Дека Русите не ве ослободија (создадоа) во 1878 и 1945 година?
4. Или дека Тодорче не барал да бидете 18 советка република?

Јас искрено верувам дека 1, 2 и 4 навистина се глупости, а 3 е непобитна вистина. За жал, вие верувате дека глупостите се вистина, а вистината глупост! Бугарска работа, нели?

За Исус не се јадосувам многу, знам дека денес ќе го распнат и ќе умре вечерва. Но, спокоен сум од прчина што знам дека во Недела ќе воскресне.
Така, воскреснат ќе си поживее се до наредната година.

Изменето од Platenik - 24.Април.2014 во 18:16

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2014 во 13:18
С праздником России!!!
Кога гледам криво ми е што ради некои будали ми се скрати седењето...
Ај во септември со повеќе среќа,и помалце македонци околу мене.

Изменето од Орка - 09.Мај.2014 во 13:26
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2014 во 20:14
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2014 во 17:54
Опасни игри си играат "светскиве" сили деновиве...
Откако се појачаа санкциите од страна на САД и ЕУ кон Русија,
дали и ова ќе им биде алиби за понатамошни игри за остварување на
своите агенди без бирање на средства.
Сега за сега потврдено е само од страна на Малезија Аирлајн дека контактот со авионот е изгубен.
Друг извор

Изменето од Орка - 17.Јули.2014 во 17:58
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,828 секунди.