|
Најпознати филмски реплики и цитати |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 44> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко је сад мајке му га спалим!??? Ако је неко од комшије, кажи да данас не радиииим!
Нешто така беше. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лепа села лепо горе
него реци ти мени!! Че бит оног рата? http://www.youtube.com/watch?v=3T5SBmIIV0g&feature=related Изменето од NRGMKD - 08.Мај.2010 во 15:46 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" is it safe?!"
...pobegnatiot nacist vo argentina (laurence olivier) go prashuva studentot( dustun hoffman),..... so poln shpric pred negovoto lice.... na zabarska stolica ,....vo stariot svetski hit ........maratonec! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi teknuva na angliski kako odese originalno
od World's greatest dad: Nekogas, mnogu podobro e da si sosema sam, odkolku da si opkruzen so luge i da se cuvstvuvas osameno |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бесценето Каков филм, ’’It's all right, Charlie. You break my heart, son. All my life I've stood up to everyone and everything, because it made me feel *important*. You do it... because you mean it. You've got integrity, Charlie. I don't know whether to shoot you or adopt ya.’’ |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dangerous Liaisons ...
Vicomte de Valmont: "I ended by falling on my knees and pledging her eternal love. And do you know that, at that time, and for several hours afterwards, I actually meant it."
Marquise de Merteuil: "Like most intellectuals, he's intensely stupid."
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mожда не е најпозната... ама е океј и доста реална...
„Цуцавте од пластични цуцли, учевте од пластични коски... сега фаќате пластични цицки!“ -мајката на Лазар, од “Сенки“ од Милчо Манчевски. Изменето од Tiggy Vicious - 08.Јули.2010 во 21:44 |
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно таа од ,,Сенки,, добри цицки имаше... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која Ли, Менка?
Незнам не ми се свиѓаа нејзините толку. |
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па на таа сцената кога беа тројца, таа со поголемите (мислам главната глумица), другата скоро и да немаше атрибути... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле сварно, тоа и ја приметив. Па покрај се, не се само машките што зјапаат во женски гради.
Али ипак, не и беа убаво обликувани, некако да не кажам свиснати, поубави ми се помали гради, средни и нешто по цврсти (звучам* ко лезби? :/). |
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко Мартина Навратилова... |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е интересна (не е баш реплика) онаа на Неда Арнериќ во ,,Исправи се Делфина,,...
ПЕТКО, НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ, НЕ МОЖАМ..... МОЖЕШ ДЕЛФИНА МОЖЕШ!!!! .... и така пола Ла Манш .... (интересен е срп***от акцент во македонскиот јазик) Изменето од LiDivio - 09.Јули.2010 во 09:53 |
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cel fim se e genialno http://www.youtube.com/watch?v=9tOFmbKrMc4 Изменето од ARTE - 03.Август.2010 во 17:53 |
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |