IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 51>
Автор
Порака
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 14:29
за жал  во  тоа ме убеди

моето

лично искуство

докажуват си дека се уште се IN... или онлаjн.

Изменето од pagane - 08.Ноември.2008 во 14:32
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 14:29
Originally posted by pagane pagane напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...oti se isprovocirani..a tie se dobrodushni...nemaat srce da odbijat...голема%20насмевка

аjjjjjjjjjjjjjj...

jадните тие...газење%20од%20смеење ....големо%20гушкање

...pa zoshto za niv vikaat...gledaj go ...ko vlece ko tele...onaa krava edna... za zenskite odma pogrdno...za niv... sozalovki...голема%20насмевка
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 14:30
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

p.s. gledam mnogu kmentari od tipot:  koj tvrdi deka zenskite ne izneveruvaat!?!? za da nema zabuni: NIKOJ NE TVRDI DEKA SAMO MASKITE IZNEVERUVAAT A DEVOJKITE NE!!!! SAMO KONKTRETNO OVAA TEMA E ZA MASKITE!!!!!

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 14:31

Originally posted by pagane pagane напиша:

...oti se isprovocirani..a tie se dobrodushni...nemaat srce da odbijat...голема%20насмевка

аjjjjjjjjjjjjjj...

jадните тие...газење%20од%20смеење ....големо%20гушкање

...pa zoshto za niv vikaat...gledaj go ...ko vlece ko tele...onaa krava edna... za zenskite odma pogrdno...za niv... sozalovki...голема%20насмевка

жива неправда, ама е вистинито.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 18:03
zasto im se zivee po kejf ,
a ne kako nekoj idiot napisal na list hartija
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 18:20
Затоа што се загрижени за наталитетот
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 17:03
BAS ME INTERESIRA DALI NEKOJ GO IMA VISTINSKIOT ODGOVOR
Кон врв
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 18:43
pa ima razni mazi za sto izneveruvat nekoi za da ja pravat zenata po lubomorna drugi za inat na zenata oti i ona go izneverila treti od merak da se kaci na druga i mnogu drugi slucaevi a naj goleme krivica za neverstvoto se zenite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 19:42
indijanci i kaubojci
sekoj skalp po eden trofej
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 19:57
satoa sto se lekoumni
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 20:00
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

BAS ME INTERESIRA DALI NEKOJ GO IMA VISTINSKIOT ODGOVOR

Pa aj .....sega vidi vamu......koe masko ke rece ne mozam, veren sum, gleda na tavan ili ke si otide......koga ete situacii:

1. zenska so site atributi mu se doblizi so zdivot do usta
2. zenska nonstop na mob.msn.i dr kontaktni sredstva mu ja pisuva cela erotska poezija
3. koleska na rabota mu go razubavuva denot so nasmev i izazovni pozici i sekogas se gura vo liftot ili hodnikot
4. more , patuvanje sostanoci , kongresi i se drugi sobiranja kade ubavi zenski se vrtat ,se udvarat
5. komsivkata zvoni na vrata za da go popravi komsijata boljerot i sega ona kon nego

Sega sto ??? Aj zenski kazite koj normalen covek maz bi odbil vo vakvi situaciii?? Ili e falicen , ili e iskompleksiran ili e nesvesen gay
Recept za da ne izneveri maskoto e da se sprecat kolku se moze ovie uslovi ili drugi koi bi dovele do normalna reakcija na mazot da ja pokaze maskosta , da uziva vo najjakoto zadovolstvo vo svetot SEKSOT
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 20:24
nema recept

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 23:38
zasto nemaat popametna rabota zatoa
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2009 во 09:49
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

zasto nemaat popametna rabota zatoa

zasto zenite se mnogu itri
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.