|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 100> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
утре ќе одам па што биде биде и онака веќе нема што да се изгуби,враќање нема...а може и ништо нема да се случи...којзнае |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRAG IDIVIDI...
SE USTE NE USPEAV DA TE KATEGORIZIRAM....
POROK SI ILI ZAVISNOT???
A I IMA LI RAZLIKA???
EBA GO....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Ако си викам секој ден дека сум добар , и убав , и паметен. . . Ќе станам ли . . . ? Нели , оптимизмот функционирал...? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа не е оптимизам, тоа е нарцисоидност. Оптимизам е секој ден да викаш: ќе бидам уба, ќе бидам паметен, ќе бидам добар...
_______ он топик: ДрАг идивиди... Пеколот наречен чистење на собата се исплатеше. Нека е на здравје до средното раскревање. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
дефинитивно сум за жалење. Демек ќе сум држела диета. Не нешто ригорозна, туку само некои штетни работи да исфрлам од исхрана. И ајде сеа, праам список. Нема да јадам: тестенини, пудинг, чоколади и некои такви работи (значи благо -не), чипсови, смоки никако, пици такви работи ич, сирење, кашкавал ни под разно, после нема да пијам газирано... список до земја. И на крај го пречитувам “списокот“ и се подзамислувам и си викам: а што ќе јадам друго? Па нели е патетично до бол? |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Демек, злато, ти си на „ананас диета“.... се јадиш освен ананас ... а?
Туку... идивидичу... море безобразни дечишта.... ми е криво што не го ошамарив одма, ама како ќе го удриш кога пребледува сето ко че види некој поголем... за гревота е... абе да му ******cenzura****** Ај да не пцујам , ќе поцрвени мониторов од срам Енивеј... задутре тргнувам на одмор.... Асамати... кеф и си купив крпа за на плажа со логото на VW... спремај се , спремај се никако да соберам се што ми треба и.... го собрав моторот... цел ден не слегов од него Лудило... а 85 одел... кој ти знаел тоа нешто... Туку... 50 000 души??? Аман бе,.... а „компјутер“ викаше нешто као 1100.. Грешна прогноза ... жал ми е |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди , денеска е фин ден , има blues во воздухот, и блуз низ моите звучници...што значи дека е ден за опуштање , шетање , и трошење на 40 австралиски долари кои вчера ги добив од гостите...
God bless them aussies... Уште чекам да ми стигне музичката опрема , ама лагано , не се преоптеретувам , одбрав што ќе купам , не е ефтино , ама добра инвестиција е (се надевам). Ах , единствено , досадно е навечер , сите другари отидоа негде Само ја останав во Скопјево... Сега седам , чекам информации за мастеркласот во гитар хаус. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi....me zabolea ochite od tebe!!
a da si ojsh malku na odmor onaka serverski?? ke ti najdam nekoj virtuelen virus... |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди во последно време поретко се дружиме знам ама тоа е кога имам само 10 гб интернет а малку ми се ама ај се наоѓа време и за тебе.
време јок добро, облаци цел ден, сонце јок што да ти кажувам. на одмор јок се нема пари па останав во охридов сите други исчезнаа. вчера на уписите гужва немаше место човек кај да прдне. тоа е. П.С се читкаме и пишуваме утре |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Јас се топам на момци што знаат како со деца... Дали тоа ме прави чудна? ЈА НЕ МИСЛАМ ТАКА... П.С: Во врска со Фројдовите теории околу завидувањето на женските на машките ради фалусот ја можам да кажам и дека не било така бидејќи тукушто дознав дека некои се плашат (да, плашат!) од истиот. |
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
е шо да ти правам кога немам кому да се пожалам...ме касна некое мутантиште од комарец ...абе ми потече цела нога...боли леле мајко...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги Буш ( не се вика Драги, Џорџ е )
Мислев дека нема поголем хипохондрик од мене на периоди. Викендов сфатив дека сум била во голема заблуда. Неподносливо е да живееш со некого кој се плаши дури и од сопствениот ритам на срцето и од начинот на кој дише. Многу работи се случија деновиве. Интересни, помалку интересни, страшни, па дури и патетични. Една лекција плус ( за мене ) , за другите не знам. Го пуштив мозокот на пасење, направив едно систем шат даун на се друго што беше далеку од мене. Се видов со мојон. Прво видов нешто друго. Бившиот раскинал со женска му. Хах, многу ми беше мило. Сега ќе биде во постљубовна депресија 1 месец, а може и повеќе. Нејсе, вчера беше интересно. Вечерва ќе биде уште поинтересно. И толку. Пак ќе биде интересно најверојатно таму на крај на јули. Многу арно не е на арно. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
од кога се дружиме... диоптријата на окалките апла ми се зголеми... а хемороидите пак ми проработеа... милост малку имај... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
денес малку се израдував, па нешто се изнервирав, па се растажив, па ме фати една меланхолија... и на крај - ќе останам и без цигари!... |
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |