IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2010 во 22:23
Драг Идивиди

утре ќе одам па што биде биде и онака веќе нема што да се изгуби,враќање нема...а може и ништо нема да се случи...којзнае
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 00:18
DRAG IDIVIDI...

SE USTE NE USPEAV DA TE KATEGORIZIRAM....
POROK SI ILI ZAVISNOT???
A I IMA LI RAZLIKA???  збунетост

EBA GO....
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 00:28
Драг ИдиВиди...

Ако си викам секој ден дека сум добар , и убав , и паметен. . .
Ќе станам ли . . . ?
Нели , оптимизмот функционирал...?збунетост
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 16:35
Тоа не е оптимизам, тоа е нарцисоидност. Оптимизам е секој ден да викаш: ќе бидам уба, ќе бидам паметен, ќе бидам добар...

_______

он топик:

ДрАг идивиди...
Пеколот наречен чистење на собата се исплатеше. Нека е на здравје до средното раскревање.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 11:16
Драг идивиди...
дефинитивно сум за жалење. Демек ќе сум држела диета. Не нешто ригорозна, туку само некои штетни работи да исфрлам од исхрана. И ајде сеа, праам список. Нема да јадам: тестенини, пудинг, чоколади и некои такви работи (значи благо -не), чипсови, смоки никако, пици такви работи ич, сирење, кашкавал ни под разно, после нема да пијам газирано... список до земја.
И на крај го пречитувам “списокот“ и се подзамислувам и си викам: а што ќе јадам друго? Па нели е патетично до бол?
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 20:54
Демек, злато, ти си на „ананас диета“.... се јадиш освен ананас ... а?

Туку... идивидичу...

море безобразни дечишта....  ми е криво што не го ошамарив одма, ама како ќе го удриш кога пребледува сето ко че види некој поголем... за гревота е...

абе да му ******cenzura******голема%20насмевка
Ај да не пцујам , ќе поцрвени мониторов од срамплазење

Енивеј... задутре тргнувам на одмор.... Асамати... кефголема%20насмевка
и си купив крпа за на плажа со логото на VW... спремај се , спремај се никако да соберам се што ми треба
и.... го собрав моторот... цел ден не слегов од негоголема%20насмевка Лудило...
а 85 одел... кој ти знаел тоа нешто...

Туку... 50 000 души???
Аман бе,.... а „компјутер“ викаше нешто као 1100.. Грешна прогноза ... жал ми енамигнување

Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 12:22
Драг ИдиВиди , денеска е фин ден , има blues во воздухот, и блуз низ моите звучници...што значи дека е ден за опуштање , шетање , и трошење на 40 австралиски долари кои вчера ги добив од гостите...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка големо%20гушкање
God bless them aussies...големо%20гушкањетрепкање
Уште чекам да ми стигне музичката опрема , ама лагано , не се преоптеретувам , одбрав што ќе купам , не е ефтино , ама добра инвестиција е голема%20насмевка (се надевам).
Ах , единствено , досадно е навечер , сите другари отидоа негде вртење%20со%20очи
Само ја останав во Скопјево...
Сега седам , чекам информации за мастеркласот во гитар хаус.
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 12:41
drag idividi....me zabolea ochite od tebe!!
a da si ojsh malku na odmor onaka serverski?? ke ti najdam nekoj virtuelen virus...
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 14:09
драг идивиди во последно време поретко се дружиме знам ама тоа е кога имам само 10 гб интернет а малку ми се ама ај се наоѓа време и за тебе.
време јок добро, облаци цел ден, сонце јок што да ти кажувам.
на одмор јок се нема пари па останав во охридов сите други исчезнаа.
вчера на уписите гужва немаше место човек кај да прдне.
тоа е.
П.С се читкаме и пишуваме утреголемо%20гушкање
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 20:00
Драг идивиди...
Јас се топам на момци што знаат како со деца...
Дали тоа ме прави чудна? ЈА НЕ МИСЛАМ ТАКА...

П.С: Во врска со Фројдовите теории околу завидувањето на женските на машките ради фалусот ја можам да кажам и дека не било така бидејќи тукушто дознав дека некои се плашат (да, плашат!) од истиот.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 22:25
Драг Идивиди
е шо да ти правам кога немам кому да се пожалам...ме касна некое мутантиште од комарец ...абе ми потече цела нога...боли леле мајко...плачењеплачење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 15:57
Драги Буш ( не се вика Драги, Џорџ е )

Мислев дека нема поголем хипохондрик од мене на периоди.
Викендов сфатив дека сум била во голема заблуда.
Неподносливо е да живееш со некого кој се плаши дури и од сопствениот ритам на срцето и од начинот на кој дише.
Многу работи се случија деновиве.
Интересни, помалку интересни, страшни, па дури и патетични.
Една лекција плус ( за мене ) , за другите не знам.
Го пуштив мозокот на пасење, направив едно систем шат даун на се друго што беше далеку од мене.

Се видов со мојон.
Прво видов нешто друго.
Бившиот раскинал со женска му.
Хах, многу ми беше мило. Сега ќе биде во постљубовна депресија 1 месец, а може и повеќе.
Нејсе, вчера беше интересно.
Вечерва ќе биде уште поинтересно.
И толку.
Пак ќе биде интересно најверојатно таму на крај на јули.

Многу арно не е на арно.

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 17:56
Драг Идивиди...
од кога се дружиме...
диоптријата на окалките апла ми се зголеми...
а хемороидите пак ми проработеа...
милост малку имај...намигнување

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 01:01
Драг Идивиди,

денес малку се израдував, па нешто се изнервирав, па се растажив, па ме фати една меланхолија...
и на крај - ќе останам и без цигари!...плачење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.