|
СТИХОВИ КОИ ВЕ ДОПРЕЛЕ |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 67> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow...колку е убава
чија е? |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Ефе Дујан ....
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaa...... сди немаме со преправање.......... преубава е стварно а мене оваа ми е јака ---------------------------------------------------------------------------- Детето Иноватори, нобелови зависници, лица
со очила, |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Грешка..... Прилеп .... требаше .......
Гледајќи те
Кога девојчето ќе побегне и ќе ја остави превртена ...нема слаби ..сите се јаки
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Милувам прашинка да си
тих повеј да ми те донесе...
Прашинка љубов,прашинка ништотна,
прашинка невидена,
но сепак љубов,сепак љубов...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......
Изменето од Omar - 28.Мај.2010 во 21:42 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jel znas... za onaj trenutak u životu kad
ti se po ko zna koji put sve sruši, a znaš da ceš ujutru morati da iscrpiš snagu za novi pocetak? Jel znaš za onaj osecaj kada si razocaran u sve, a opet moraš dalje? Jel znaš kako je kad se nadaš i raduješ, onako iz sveg srca, misliš da se sreca i tebi osmehnula, a onda ti neko sve sruši u trenu? Ne znaš?? E, ja znam… |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мило сонце
мило сонце, ќе ме затечеш пак тука меѓу пијаници, клошари и пропаднати коцкари пак ќе ме огрееш божествено рамнодушно полно себе, полно светлина која убива во поим мило сонце, ќе ме затечеш меѓу тетки и малолетнички никаде ја нема жена ми (можеби зашто спие со нашите деца...) пак ќе ме огрееш болно до непрепознавање како лик разурнат во парчиња огледало http://www.blesok.com.mk/tekst.asp?lang=mac&tekst=1186 Изменето од butterflyM55 - 19.Мај.2010 во 11:38 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нисам те терао ватру да дираш
и нисам хтео да задам ти бол Сама си тражила причу у мени, а то је опасно,срце је то Прва си почела ,прва си питала зашто сам тужан кад се будим ја сам ти признао све сам ти рекао да гледам нју док тебе љубим. Прва си почела,прва си питала сад буди храбра дај не плачи са тобом остајем са нјом не растајем Више од тебе она значи............. |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Патишта безгрешни
тешко видливи измешани со грешните по нив чекорам јас не успевам да ги погодам како ти имаш сенс јас ни нос немам кај што смрди одам и оти не ми смета те нервира. Секогаш си невина секогаш со тебе ми е прв пат бела или прозрачна а јас со бетонски плочи душа кои ми притискаат остана ли нешто бар како сол да се посоли на твојата путер душа во уста што ми се топи. http://jazbunet.blogspot.com/ |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
солзите не оставаат лузни на лицето
подобро е, да оставаа таму многу подобро... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво, Санче!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |