![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 1099> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вашингтон, 26 септември (МИА) - Мажите со подлабок глас имаат повеќе деца, покажало едно истражување на група американски истражувачи кои го проучувале односот на распонот на гласот со репродукцијата. - Најдовме врска помеѓу распонот на гласот и бројот на деца, рече Корин Апичела, истражувач по антропологија на Универзитетот „Харвард“ која помина шест месеци на северот од Танзанија проучувајќи ги припадниците на племето Хадџас и додаде дека мажите со подлабок глас имаат повеќе деца од мажите со тенок глас. Истражувањето покажало дека оние мажи со подлабок глас, кои имаат само едно законско дете, всушност имаат по неколку вонбрачни деца во разни држави. лѓ/дма/14:49 ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobar den
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
hey narode gledam deka e osameno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
pa nave4er temava e epten prazna
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zdravo mila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Eve,super sum,ponedelnicki,se adaptiram na ambientov....i listam vesnik po malku...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
dobro utro
![]() |
|
![]() |
|
![]() Dobredojde
Kako si pominaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
![]() |
|
DOBRO UTRO VALEEEEEE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
fenomenalno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bas mi e milo Lou....sega sreduvas vpecatoci
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |