|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 277> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrzla i zbunet СЕ ДЕЖУРНИ ДА МИ СЕРВИРААТ НЕШТО СМЕШНО
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до сестра ми Атиџе која е инвалид со песната “Стани моме да заигра
Поздрав до дедо ми кој инаку е глув со песната “слушај кај шумат шумите” Поздрав до комшијата и неговиот новороден син со песната “Сине мој” Поздрав до сите пожарникари со песната “Запаличу пола града” Поздрав до мојот сосед кој има 70год. и е неженет со песната “Кад права љубов закасни” Ги поздравувам свекор ми и свекрва ми кои се дојдени кај мене на вечера со песната “Од каде дојдовте да не дојдевте” Ја поздравувам мојата золва од Австралија која сега иди со авион наваму со песната “Црна се чума зададе” Ги поздравувам сите слепи со песната “Ако ме погледнеш во очи” Гипоздравувам сите ќелави со песната “Во коси да ти спијам” Го поздравувам мојот прадедо кој полни 101год. со песната “Сунце мое драго” Го поздравувам комшијата со ново изградената куќа со песната “Удри гром у твој дом” |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последно нешто што ме насмеа е вицов што ми го кажа другарка ми:
Отишол зајаков кај змијава и и` вели: -Знаеш...јас дојдов да ти се извинам што ти се потсмевав дека немаш нозе...мене стварно ми е жал, не сакав, извини....Дај сега рака да се смириме! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na priredba vo Dom na kultura po povod godisnina na gradinka
Drugarstvo e koga drugarceto vrvcite od cevlite mi gi vrzuva toa nas nesto dlaboko ne povrzuva! |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Машите да вас чујем!
Изменето од DarlinG - 19.Февруари.2009 во 22:10 |
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jas ne smeam da zboram?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=FN5AW5wH5DI
Ги обожавам!!!! Ljubav, navika, panikaИзменето од Biba_G - 21.Февруари.2009 во 23:47 |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
испаѓам сега надвор, и ги гледам децава од маало трчаат со пушки со пиштоли... и одам едно 5 мин и од една порта испаѓа едно мало со маска зоро и со пиштол и трча по нив... и му викам, кај си бе ѓоренце,.... и ми вика пау пау пау
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto trite prasinja izbegale od doma ?
Zatoa sto roditelite im bile svinji. |
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |