IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 48>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2011 во 05:23
Трпе бил нуркач и на 10 метри длабочина забележува човек без никаква опрема на истата длабочина. Се зачудил овој како е можно тоа и отишол уште подлабоко. Арно ама како оди овој подлабоко, така одел и другиот.
На крај на 50 метри длабочина изнервиран Трпе вади водоотпорна табла за пишување и му пишува прашање на другиот:
- Добро бе човек, како ти успева волку длабоко да нуркаш без никаква опрема?
- Јас се давам идиоту!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2011 во 10:10
Оди Трпе со синчето на работа. Влегува и и вика на секретарката:
- Кај си бе кукло?
По некое време излегуваат и синот му вика на Трпе:
- Тато зошто секретарката ја викаш кукла?
Трпе срамежливо одговара:
- Па затоа што ми вари кафе, оди до продавница ми купува цигари и се ме слуша.
А синот му вели:
- Аaaa, jас мислев ja викаш кукла затоа што кога ја легнуваш и се затвораат очите.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2011 во 07:52
Мајка му на малиот Трпе, прашува:

- Како си помина денес во училиште, сине?

- Како Генерал, стојам на таблата во став мирно и ги посматрам своите единици.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 06:49
Трпе од Струга прв пат доаѓа во Скопје. Целиот збунет прашува еден полицаец:
- Бате, кај е Камени мост?
Полицаецот: аман бе, секоја будала тоа го знае!
- Па затоа и те прасувам!

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 20:22
Трпе се фали на
другарите:
- Конечно го одвикнав син ми од грицкање нокти!
-Како?
- Му ги скршив забите.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 20:26
Трпе во болница тешко болен, ја чека Tрпана да дојди на посета...по извесно време Трпана влегува цела задишана и Трпе и вели:
-Што е Трпано, зошто си задишана?
-Абе Трпе, идев со такси и на пола пат проверив дека новчаникот ми го нема, и му кажувам на таксистот дека немам пари да му платам и ме заноси во непознат правец и покрај некоја грмушка застана и ми рече "Ако немаш пари да платиш, ќе водиме секс или ќе ми пееш песни"
-И Трпано ти која песна му ја запеа?
-Абе миличок , дали мене ми е дојдено до песна, а ти во ваква состојба ?
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 20:27
а Трпе му доаѓа комшијата на гости и уште од врата запрепастен го прашува:
- Трпе бе, што си го ставил бебето да спие на регал?!
- Абе, кога паѓа од креветче не го слушам.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 20:28
Малиот Трпе касни на првиот час и учителката го прашува:
- Зошто касниш?
- Ме нападна еден бандит!
- Ииии! Што ти направи?
- Ми го украде домашното.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 00:19
На Трпе му се смачило од животот и решил да се обеси. Земал едно јаже и пронашол совршено место покрај реката, каде што гранката од едно дрво виси над реката и помислил дека тоа е одлично место за да се обеси.
Го врзал јажето, скокнал од гранката, ама за беља, гранката се скршила, Трпе паднал во реката и по долго време мачење и пливање, успеал да стигне до брегот, па целиот накиснат пцуе:
- Нека се гони и бесење и све, за малку ќе се удавев...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 06:34
Трпе му вика на комшијата:
- Денес секретарката даде отказ, ме виде како се бакнувам со жена ми
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2011 во 00:50
Трпе се враќа од кај љубовницата накај дома и забележал дека мириса на нејзинот парфем. И додека мислел како да го покрие мирисот, видел еден бар и влегол внатре. После десетина пива испиено, тргнал накај дома. Трпана го пречекала и нервозно му рекла:
- Колку и да си се намирисал со женски парфем, ја знам дека ти пак си пиел!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2011 во 00:42
Трпе го осудиле на смрт, но, му понудиле една последна желба, како што е редот. Трпе рекол:
- Сакам да положам цвеќе на гробот на Црвенковски.
- Ама, човекот е жив - му одговорил судијата.
- Ако де, ќе почекам јас.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2011 во 00:50
Трпе решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели:

- Морам да ти признаам. Јас сум геј.
- Живееш ли во Њујорк?
- Не.
- Возиш ли Ферари?
- Не.
- Епа Трпе ти не си геј, ти си обично педерче.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2011 во 08:50
Трпе водел дневник:
20.10. Цела недела врне дожд – истура. Трпана е тажна, цело време гледа низ прозорецот. Се плашам дека ако потрае вака ќе мора да ја пуштам внатре.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.