|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 53> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cudni se onie koi plukaat po forumot, a se vrtat tuka. Ako gi prasas ke ti recat deka bla,bla nekogas imalo kreativni muabeti od ovakvi i onakvi i deka sega na forum doagaat samo kreteni i maloumni. Ja sum podolgo ovde i sekogas za mene bilo isto, a za tie plukacite im nedostasuva nekoj da im gi lanca i da im se ligavi. E tie ne bile maloumni kreteni, nie sme bile
Изменето од zbunet - 05.Ноември.2009 во 22:31 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форумов си е супер на кому не му чини нека си најде друг.
Иначе тука сум од почеток со малу пауза и секогаш имало интересни теми и муабети никогаш не било поразлично од сега и тоа е таа реалност која била присутна тука. Во врска со членовите сакам да кажам дека тие неколку мина со кои контактирам и надвор од овде се вистински срциња и другари,шо значи како шо се однесуваат тука така се и секаде,вистински се и постојат како индувидуи кои се спремни секогаш да ти се најдат за муабет и малку дружење во интернетов. Јас би рекол дека тој шо е добар,смирен,дружељубив на форумов таков си е и во приватниот живот |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vo celost se soglasuvam so fiks,so isklucok ima nekoj sto ke me iznervira ovde no ima i luge sto mnogu gi sakam,sto smetam deka se mnogu pametni i dobri i sretnuvajki nekoi od forumdjiite vo zivo se uveriv deka kakvi se ovde takvi se i vo realniot svet... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cit:....i sretnuvajki nekoi od forumdjiite vo zivo se uveriv deka kakvi se ovde takvi se i vo realniot svet...
.....e mene nema da me vidis!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova sum jas 100%. Vo realnosta ne sum sekogas iskrena, zatoa sto iskustvoto me naucilo deka iskrenosta cesto te vodi kon stradanie. Mnogu cesto moram da pravam kompromisi. A, na forumov toa go nema, mozam da kazam sto sakam, bez posledici, ako ne mi se dopaga da izgasam.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahah sekako deka nema do sega bilansot na forumdjii koi sum gi sretnala se dve zenski osobi,za mazi ke pocekamea moze ni tad |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто најмногу што ме нервира е тоа, некој што не се тоа на форум што се во реалноста, тука се прат или кузнеј кој или дека се многу јаки, а запознај ги реално незнат два збора да кажат или се премногу срамежливи и слично.
Точен е фактот дека вака преку пишана форма и донекаде анонимно можеш да кажиш повеќе работи што не би ги кажал доколку би разговарал со некого во живо. Но некогаш се претерува. Знам и јас на почетоците кога се зачленив на форум бев глупак , глупости пишев без врска , ама сфатив барем дека не е тоа целта. Бидиси реален така повеќе ќе те сакаат луѓето, нема зошто да се криеш или да се срамиш од тоа што си, ако си навистина тоа што си секаде и си оргинален ќе си многу по кул. p.s има игра на нет www.secondlife.com за сите тие што сакаат да се некои други. Нека не го користат форумот си има таква игра . |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hi hi hi...ke pocnam samo smajli na tvoite postovi da stavam....da ne se macam da tipkam de... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forumot e realnost....!tuka se se znae!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неколку пати констатирав и сега пак ке повторам, за збунет премногу незбунети и реални коментари. Ги следам така речи сите коментари, ај не 100% ама некаде 60% и заклучив дека максимум 5-6 души постојано кукаат, се жалат, се нешто не им чини а постојано се тука. Често се прашувам дали се такви и во реалноста. И нешто како да не сакаат да разберат, секоја реклама е добра (па и она негативната). А тек кога некој ке формира група за атак врз нас несвесно не рекламира. Така и не сакајки ни праќа гости кои можеби од почеток доаѓаат од радозналост ама потоа остануваат кога и самите гледаат дека се е ОК тука. Така да им должиме благодарност на оние кои не кудат. Впрочем како и во реалноста многумина кога ке го запознаат човека- некогаш ке кажат- Абе навистина не си лош, незнам зошто филан човек вака збореше |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi stanuva del od sekojdnevieto i kako narkomanite dodeka ne ja primat dozata sto ne mu se site na broj, taka i jas dodeka ne sednam na forum ne mozam da funkcioniram salam
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ... демек има врска со психологија......
се однесува на темата |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претпоставувам дека не си го прочитал воведниот пост:
Со некои од коментарите се добива друг тек на темава, еве ти давам шанса да не вратиш на вистинскиот колосек... |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што е смислата на форумот...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |