|
Српска пропаганда и окупација на Македони |
Внеси реплика | страница <1 313233 |
Автор | ||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ne ja osporuvam izjavata,taa si postoi,no ja osporuvam verodostojnosta na sostojbata. Ako e taka kako sto se trudis da objasnis togas zosto tie prerodbenici ve smetale za sopi,barale jazikot i pismenosta da bidi makedonsko - bugarska ,koe vie ne go prifativte tuku obravte narecje od severna bugarija??? Imalo razlika i sekade barale da se znae koj e koj. |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mungos80, многупати е посочено дека постови објавени последователно во мошне кус временски период ја задушуваат дискусијата, па затоа ќе те замолам да ги средиш постовите и стави ги сите, во еден-два, максимум три поста, наместо како што е сега, цели две страни, што повеќе наликува на блог отколку на форум.
Те молам, во најкус можен рок среди ги сите постови. |
||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се потрудиме да се корегираме,иако не знам како овие постови да ги напишам во еден кога се големи.
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
lav4eto
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако се потрудиш да прочиташ ќе дознаеш и дека постови, поголеми од 5-6 редови принципно никоj не ги чита.
Ама па ете репутациjата ти се зголемува! |
||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што е репутацијата???
Јас немам потреба од неа Постовите се долги зошто сметав дека заслужува темата да има малку повеќе информации. |
||
|
||
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POLITIKA, 26 APRIL, 1928
|
||
Каснакоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
6 декември 1927 - цели 3 страници за СКОПСКИ СТУДЕНТСКИ ПРОЦЕС в "Политика"
I na 7 dek. 27 isto 3 str. Pak po 3 str ima i v slednite denovi do 11 dek., koga se objaveni presudite 24мај27 6јуни27 |
||
Каснакоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Politika",15 maj 1922 g. |
||
Внеси реплика | страница <1 313233 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |