|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 240> |
Автор | |
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професор прашува студент по медицина:
- Колега, како ќе познаете дали некоја жена е бремена? - Па, ќе има голем стомак и пеги по лицето. - Аха. А јас имам ли голем стомак? - Да. - Имам пеги по лицето? - Да. - Е, па, кога ќе чуеш дека сум се породил, дојди да ти напишам шестка. |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две празни шишиња од пиво и едново му рекло на другото:
- Ај да одеме до кај мене. А другово го прашало зашто. Ова му одговорило: - ИМАМ ПРАЗНА ГАЈБА! |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пратил Дракула три лилјака да пијат крв.
Се враќа првиот крвав околу устата и го прашува Дракула што направи? Овој му одговара - го гледаш градон, пола град нема крв. Се врака вториот лилјак покрвав од првиот. И него го прашува Дракула што направи? А овој му одговара - го гледаш градон, цел град нема крв. И на крај се врака третиот лилјак цел крвав. И го прашува и него Дракула што направи? Овој му одговара - ја гледаш бандерана? - Ја гледам - одговара Дракула - Е па јас не ја видов. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возеле во кола двајца млади момче и девојка. Возејќи се така, добиле желба малку да се онадат. Како што биле попалени, излегле и се пикнале под колата и почналеда работат.
По извесно време не забележале како им приоѓа еден полицаец. Тој ги прашал: - Што правите овде деца?1 Младите, занесени во онадењето, спремно му одговориле: - Пааа... Еве, ја поправаме колата! - Е, деца многу ми е жал, но морам да ве известам дека го закочивте целиот сообраќај. Се направи огромна колона на патот, а во колоната се наоѓа претседателот, потоа возилата на тројца министри и неколку странски делегации... - А, да...! Да ви кажам и дека некој ви ја украл колата!!! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што им е заедничко на електричните возови и женските гради?
Наменети се за деца, меѓутоа мажите се тие што обично играат со нив. ***************************** Што е разлика меѓу педагог и педофил?
- За разлика од педагогот, педофилот навистина ги сака децата. ****************************************
Џемс Бонд седел во кафана со некоја женска и разговарале.
Бонд и рекол: -Да видиш што саат имам, се можам со него да правам. Ако сакаш можам да видам каква долна облека носиш моментално. И оваа се согласила. -Ти моментално не носиш никаква долна облека-рекол Бонд. -Е како да не. Носам прслук и гаќи -Ејјјј пак ми оди саатов 1 саат понапред |
|
|
|
VaG3
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i rekol slonot na kamilata ... ti si ednina zivotinja so cickite na grbot .... ti be najde da zboris so k*rot na celo
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нова Година и Божиќ се празници кога се поставуваат толку многу сијалици надвор, што не знаеш дали се слави раѓањето на Исус или на Електростопанство.
Татко влегува во соба кај ќерка си и ја затекнува како користи вибратор.
- Ќерко мори, за тебе маж нема ли? - Не бе тато, јас сум модерна девојка, не одам со машки за да не ме оговараат после. Затоа ја користам техниката. Следниот ден се враќа ќерката вечерта дома и го затекнува татко си на маса со две чаши ракија и вибраторот. - Што правиш бе? - Еве ќерко, го викнав зетот на по една ракија. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
80-годишен старец се оженил со 21-годишна жена. Првата година од бракот жената затруднела и денот на пораѓање, докторот во болница му вели на старецот:
- Честито, татко сте на машко бебе од 4 кг. - Аха, старата машина уште работи - искоментирал стариот задоволен. Втората година од бракот мажот и жената се повторно во болница. Докторот му вели: - Честито, татко сте на женско бебе од 3,5 кг. - Аха, старата машина уште работи. Третата година, мажот и жената се пак во болница, а докторот му вели на стариот: - Епа, ај честито пак. Татко сте на машко бебе од 3,8 кг. - Ти реков јас дека старата машина уште функционира. - Функционира стари, ама не е лошо да го провериш уљето... ова бебе е црно. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку психијатри е потребно да се смени една сијалица?
- Еден... но сијалицата треба да биде желна за промена. * * * Зошто се животните попаметни од луѓето? - Пушти 20 коњи да се тркаат и 500 луѓе ќе одат да ги гледаат. Пушти 20 луѓе да се тркаат, нема да дојде ни еден коњ. * * * Дошол поп кај човек пред умирање, да му каже последна молитва и да го прочисти пред да оди на оној свет. Му вели тој на човекот: - Ајде сега кажи му на Ѓаволот колку го презираш. Кажи му дека нема да му се покориш и дека не го признаваш неговото зло. Човекот си молчел. Попот повторил, а човекот пак си молчел. На крај попот зачуден, прашува: - Зошто не сакаш да го отфрлиш Ѓаволот и злото? - Додека не видам кај точно одам, не мислам дека е добро да се заебавам со никого. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе влегува на доктор и веднаш го извадил патлакот на маса.
Докторов го гледел, го гледал... - Ве боли? - Не. - Ве сврби негде? - Не. - Па што си го извадил? - А, кажи колку ми е убав!? _________________________________________ Како настанал земјотресот? - Црногорец земал лопата да копа и земјата отворила уста да се смее. _________________________________________ Влегува една госпоѓа во бутик, и ја прашува продавачката, инаку плавуша: - Извинете, дали може да го пробам оној фустан во излогот? - Е, нема да може, ќе мора да ја пробате во гардероба. _________________________________________ Џорџ Буш дошол на посета во Македонија и како што е редот Бранко го однел на прошетка низ Скопје, се шетале, муабетеле и само гледаат човек како моча на улица, Буш извадил пиштол и го убил човекот. Бранко изнервиран го прашал зошто го убил човекот. Буш ладнокрвно му одговорил: - Епа кај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме... После некое време, Бранко ја посетил Америка... Се шетале по улица и гледаат некој човек како моча... Бранко го извадил пиштолот и го убил човекот за да му врати на Буш. Следниот ден во весник: "Убиен Македонскиот амбасадор во Америка." ___________________________________________ Малиот Трпе му вели на татко си: - Тато ај купи ми пентиум 4 со два интерни и два екстерни дискови, осум дуал портови за усб конекции, хипер-брзински двд режач, ама мора да биде од типот павиљон слајмлајн и во дуал кор технологија. - Ај сине оди дувај како и сите други деца! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Привлечна русокоса доаѓа во биро за исчезнати лица.
-Мојот сопруг исчезна синоќа, Ве молам да го пронајдете - му вели на службеникот. -А ако не го најдеме, што правите вечер? - прашува тој заводнички *********************************** Мојата жена постојано се жали дека нема што да облече.
-И мојата иам два полни ормани со ништо за облекување. -Мојата жена има полн орман со здолништа, фустани, пантолони, а постојано се жали дека нема што да облече. -Орманот на мојата жена е уште пополн со гардероба. Молците кои живеат во него никако да научат да летаат ****************************
Одела овца по патот и кога сакала да помине низ една ограда се заглавила, Поминува тука некој Американец, ја гледа овцата и си вели:
"Ех, да беше ова Мерилин Монро." И си заминува тажен. Наидува Французинот: "Ех, да беше ова Брижит Бардо." По него оди Англичанецот: "Ух, да беше Леди Ди." Помипува Мујо, ја гледа овцата и воздивнува: "Ух, да беше темница." |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |