|
Реклами |
Внеси реплика | страница <1 30313233> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
почнаа сериозно да ме напнуваат со потпевнување на песната „мамина маза“, песна што е од моја генерација и што не ми се допаѓала ни тогаш... сериозно нити некој ја памти песната, нити некогаш му била посебна, а сега можно е и тезгаџии да почнат да ја свират, па после и во дискотеки да заврши, исто како проклетите високи штикли и црни чорапи...
само докажува какво масивно перење на мозок е маркетингов и рекламите на телевизија и радио |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено до болка
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Велат дека е најубава реклама за 2014.
Зошто рекламата е толку специфична? Во спотот може да видите деликатни сцени на смрзнување на меурчиња во воздухот, а за нивното снимање, барем како што тврдат авторите, не се користени никакви специјални ефекти( колку и да е тоа тешко да се поверува). |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имало кој да ги замени К-15 со рекламиве
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срциња
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омилената на син ми не трепнува кога иде оваа реклама ко хипнотизиран е...
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Продуцентите можеби не се решиле за синмањето на Game of thrones во Прилеп...
Ама прилепчани влегоа во филм. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I za Skopskoto i za Dabot reklamite na mene lichno ne mi se dopagjaat i mislam deka se nesoodvetni za promoviranje na pivo. Ako se vodam spored niv, ne bi zemal da se napijam ni Skopsko ni Dab....
Demek kao "lokal patriota" momentalno od Mkd piva Zlaten Dab e najdobro za mene i toa otkako go smenija ambalazot, pred toa ne mozev ni da go "pomirisam" Sepak se nadevam na mnogu mina ljubiteli na dvete piva im se dopagjaat reklamite i mislam deka marketinshkite oddeli treba vo idnina da se maaaalku pokreativni
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno i na Mama i e omilena sega
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Life is short, have an affair"
ASHLEY MADISON e-site |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гуте фрукте гуте фрукте....гуте фрукте!.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 30313233> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |