![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 65> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нема песна што не може да
ја изведе,да ја испее ![]() Роден професионалец! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Така е и до сега ни една кртика не доби сите го фалат,од сега може за победник да го прогласиме со оглед на другите натпреварувачи како се покажаа до сега а највеќето последнив Ливе настап ,ама бидејки е Македонец тешко да победи знаеме како идат тие работи
како и да е НАПРЕД КАЈМАК
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Така е за жал.Немаме член во жирито
тоа е поен помалку за него.Плус нашиве девојчиња праќаат 15 смс за Даниел,исто толку за Лукијан. Нека биде втор.Гледам сјајна иднина за дечкото ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
не ми важно кое место е
нека си го најде местото во музиката и да уживаме со неговите песни ааааа има талент премногу
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Мислам ќе победи Тамара
сакале,не сакале така ќе биде изгледа ![]() Како и да е ,јас си го обожавам! |
|
|
|
![]() |
|
и јас од почеток мислам дека она ке победи , некако цело време ја туркаат со сила имаше 1 настап супер 4 катастрофа а и сомнежот ми се зголеми после ова што го прочитав
Видеото кое што го изработи и објави глобалното „Х-фактор“ на официјалниот YouTube канал предизвика многу сомнежи, прашања, претпоставки, па дури и обвинувања. Имено, во видеото составено од најубавите моменти на сите „Х-фактор“ шоуа низ светот во една секунда се појавува секвенца од настапот на Тамара Милановиќ од првата аудиција. Со оглед на тоа што во останатите делови од видеото најчесто се појавуваат победници или фаворити на шоуто во Австралија, Велика Британија, Израел и САД, чудно е како меѓу сите нив се најде само Тамара од српското издание на „Х-фактор Адриа“. Дали е само случајност или некаква најава, засега нема никакво објаснување. Погледнете го видеото: |
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Jas ne mislam kako tebe ,a i ti bas me iznenadi ....do sega na temava pokaza golemo poznavanje od kavlitet koga e vo prasanje muzikata pa so ovaa tvoja konstatacija malku sum iznendaden ![]() Tamara e odlicna no nema sansi pokraj ,Ilma ,Daniel i Lukijan ... Spored mene e podbednik ke bide eden od ovie trojca , Dokolu pobedat doktori toa e zatoa sto se 5 momicnja a devojcinjata navistina glasaat za niv ..ne e isto 5ca so 1
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Кастро за мене Даниел е и ќе остане број 1.
Зборувам од реална гледна точка,а не од моја или твоја желба.Со самиот факт што нема Македонец во жирито можностите за победа се намалуваат. Дај Боже да победи,јас го гледам факторот само кај него! |
|
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Ne rekov za Daniel i ja sakam da pobedi ama fakt deka glasa mal broj na naselenie za nego pa taka i sansite mu se pomali od poveketo kandidati na X Faktor
Mislev na Tamara ,devojkata i mene mi e edne od favoritite ,no navistina mislam deka ne e ona bas taa koja ke pobedi ...tuka e Ilma ,Daniel ,Lukija koi se podobri od nejze ...tuka se i Doktori za koi glasovite se x 5... |
|
|
|
![]() |
|
Каков Х фактор има Лукијан?
Типот многупати фалшираше и искрено е многу закован за сцена. Нема нити харизма некоја. |
|
|
|
![]() |
|
Докторите нема шанса да победат
Премногу разноликост гледам кај нив од настап од настап,некогаш дури лош избор на песна Нема шанса да победи група на вакво шоу. |
|
|
|
![]() |
|
Pratejki te od pocetok i citajki kakvi kritiki davas ,mora da priznaes deka ima podobri od nejze peaci na ova show ..devojkata e top no ne najdobra kolku i da ni se dopaga na nekoi od nas fizicki ili nacinot na koj pee i flertuva so publikata dodeka pee..
Plus toa mnogu e svoeglava i mislam deka ke ja plati cenata za toa.
|
|
|
|
![]() |
|
Ако се одржуваше ова шоу кај нас
Даниел,без дилема ќе беше победник. Во Србија,потешко. |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |