|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 100> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бро,
Ме болат прстите за да ти пишувам што и како ми се случува Само ќе ти кажам дека не знам зошто, ама песнава не да е глупа, а сепак ја слушам цел ден. не, не, не сум со сите. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Неодамна зачленетата ти Тиги, некако изненади денеска, пред се самата себеси, а потоа и нејзините домашни. Имено, го чешлам косиштево пред огледало и поминува мајка ми и ми вика: -Малку си се збуцкала, не мислиш? -Знам. Знам дека сум здебелена и тоа мнооогу, ама знаеш што? Не ми беше гајле! Воопшто! За прв пат во животот не ми беше гајле како изгледам! Којзнае, можеби бидејќи сум едноставно среќна... можеби бидејќи ме опк*ружуваат луѓе што ги сакам и ме сакаат... не знам. Битно, убаво се осеќам... одамна вака не ми било. И убаво е ова чувство. Дефинитивно. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... Оваа е една од најтешките и најбитните години во мојот живот...секој ден ми носи ново изненадување, понекогаш убаво и пријатно понекогаш не...искрено се навикнав на тоа, јасно ми е одамна дека не е се така розово во животот...вчера со една моја постапка се надминав себе си и се изборив за една работа, која денес резултираше со добри резултати за мене и за некои други луѓе, баш ми е мило поради тоа и се надевам дека нема да биде за џабе...не би сакала истиот пат да го минеме повторно,но не зависи се од мене нелиќе се потрудам во иднина да остварам некои од моите зацртани цели, но само здравје...некои од нив веќе се реализирани и баш сум среќна поради тоа пред мене стојат уште многу предизвици... Овде ќе завршам, зесега е сосема доволно...ќе ти пишам повторно ова не е мое прво и последно писмо
P.S Како еден од твоите понови членови можам да ти кажам дека те засакав за брзо време и ветувам дека ќе те посетувам секогаш кога сум во можност биди ми поздравен...
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
денес една особа цел ден ќе ми се качува на глава.сигурна сум во тоа.единствен излез-да се отвори прозорецот од малата моја собичка на деветти кат, и да се научам да летам... |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bese ednash edno vreme....drndrn.. da skratam malku..........koga bevme edna druzina i togash imashe edna granny na forumot koja postirashe najdobri komentari vo toa vreme.Pozdrav do mojata granny!!!!
|
|
"recycle your mind"
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг...
Зошто пендинг апрувал????? (претерав со емотиконов ) ___ Каква ме дала ваква мајка природа... ни сама незнам. Толку да се летам по bad boys. Кој тип видов... ау! Маица со Металика, долга собрана коса, црна обетка на лево уво, зелекасти очи, уууубава, неодолива насмевка... плус смисол за хумор. Ма, да го изедеш! |
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди... Oh , so much to tell you dear friend . . . Епа наводно , сум ги имал сите поени + 5 додатни , и ме примиле во тоа гимназијата . Океј , далеку е , ама барем ќе ми резервираат бесплатна слободна карта . Ќе се чаталам на пензионерите. . . И тука сум јас , на вага заедно со моите желби , потреби и цели . . . И тука сме , статус кво . Чекам да ми стигне новиот инструмент . Па да го чкртнам тоа од мојата листа . Еве едно прашање , кој е коефициентот на надополнување на редовите на to-do листата ,како не би биле без цели и без желби во животот , но сепак не би биле не-реални ? ? ? Оо ,те молам кажи ми . Сајонара... Изменето од zamislena - 21.Јуни.2010 во 11:51 |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идивиди...
sometimeѕ... life is a bitch! Пробувам да бидам поголема кучка, но не иде. Не сум таква сорта. Зошто!? Зошто не може да не ми е гајле како некој се чувствува денес? Зошто морам секому да помогнам, а потоа ништо не добивам за возврат? Зошто не сум егоистична кучка, без насмевка на лице кога токму тоа се бара во даден момент, кога токму тоа е орудие за опстанок!? „1000 зошто 1000 затоа“ не би помогнале тука. Изменето од Tiggy Vicious - 19.Јуни.2010 во 23:41 |
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бро,
Денес добив неочекуван day-off. Или пак сам си зедов слободен ден, оти вчера најдобриот ми другар беше славел роденден, а јас знаеш дека не сум кршач на атери, па се` што ми дадоа, се` испив. Инаку, после пооооооооодолго време, многу работи ми се средени во животов, и да ти кажам чудно се осеќам. Необично, ко шубе да ми е, мирно спијам на вечер. Одам на излет денес, ако другиве не ги споебат пак плановите за денес, мора вчерашното да излезе негде. А, сакав да ти кажам некои работи пред некој ден, за другиве што пишуваат по тебе, ама ај за друг пат. Може ќе треба екипа од комуналец да најмиме, за да те исчисти. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е бабе бабе супермен е секогаш тука само треба да се побара
Но драг Идивиди...Чудно тоа знаеш да им поматиш умот на луѓево...не де не дека до тебе е...убаво си си пишал ти демек место за дружење разменување на мислења ти идејата била...Е јака ти душа стварно...Има еден скопски муабет "Да знае Водно да збори што не ќе слушнеш..."А што ли ќе си изнакажете пак вие да седнете на едно кафе-муабет...дефинитивно Водно ќе се осеќа демодирано...Може ќе ти рече и еееееееее се сменија времињава....Али имаш збрано мудрост ти знаеш не ќе е до времето народов очуручил...Искрено не ми е јасно да некој седнува со такви намери да некому и се заканува...да без око му трепне искача со машки влегува со женски ник...итн итн...но Боже мој што се не видов па и не треба човек да се чуди...само ти драг Идивиди држи ме скраја од такви...Барем кога на кратно и ќе ти минам во носталгија на некои убави времиња и моменти... |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRAG IDIVIDI....
ABE KAJ TI SE VETERANITE??????? Изменето од zamislena - 21.Јуни.2010 во 11:47 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRAG IDIVIDI ...
DA ZNAES DEKA JAS SI OSTANAV PITU GULI...
EBA GO....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди... не знам зошто пендинг апрувал ми бапнала замислена... сварно незнам.
Иначе... let me tell you something... ме примија во медицина! Алелуја! И така фино лепо, следните четири години затвор ќе ги поминам учејќи за црева, бубрези, мозоци, различни шитови, ама едвај чекам. Мај дрим. Ај на здравје! |
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди Што е ова
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |