|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 62> |
Автор | ||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so pamet u glava samo......ama malo bre .........ili sum jas mnogu stara i zadrtavena ili se smenile vreminjavane li e malku preterano ti da odish kaj nego u gradot ,neli e malku preterano da sedish na net do 03:00 h.....pa imash samo 14 godini .....vnimava li nekoj na tebe
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема потреба од паника дотерај се, нашминкај се (но не претерувај со шминкањето , се што е претерано не изгледа добро )...однесувај се природно биди онаква каква што си, се останато ќе си дојде само од себе, спонтано и што е најбитно не дозволувај да ги помине границите над дозволеното, сепак ви е ова прв состанок И јас сметам дека тој требало да дојде, штом сте од различни градови, но од една страна те сфаќам најверојатно не сакаш некој да ве види |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу голема грешка си направил што си и попуштал
толку многу бидејќи кога некој гледа дека се му е дозволено и си толку добар,
на крај ќе ти се качи на глава...ако навистина толку те сака
таа ќе си најде време за се, но најверојатно другите
и се побитнипосле сето ова што го напиша мене ми личи
дека таа само си игра со тебе, те врти околу малото прсте
( можеби грешам, но според напишаното дојдов до таков заклучок ). Колку и да се трудиш не можеш некој да промениш,
најмалку кога таа самата не сака да го промени своето однесување...
најдобро е да седнете, да разговарате отворено да и кажеш што ти пречи,
дека не можеш понатаму со истото темпо и дека би било добро
ако навистина те сака да ти посвети повеќе внимание...
потоа дај и одреден период да видиш дали нешто ќе се промени,
ако си продолжува со истото време е да и кажеш чао има и подобри
се надевам дека барем малку ти помогнав Изменето од Schatzii - 21.Август.2010 во 14:30 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мување ти е гонзо, она што си го знаеме како лапање, споделување нежности и такви глупости. Ме сваќаш? Во различни средини различно се вика... Тука мување, на друго место шемење итн. итн. итн. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И упс, Шатци те молам не го бриши постот, културно те молам.
Онтопик: 14 се нормални години да започнеш со состаноци. Не се облекувај којзнае како, тесна фармерка и маичка е океј, доле некоја балетанка (ако си тој тип). Со шминка не претерувај во никој случај. Не лупај премногу пудра, па дури и ако имаш бубуљици, избегавај тешка шминка. Пробај само маскара, убаво нанесена и нежна сенка. И лабело, сјај не, лош ти е за лапање. Биди природна.... И не дозволувај док се мувате прв пат, да ти ја завлекува раката под маица, ова чисто информативно ти го кажувам. Биди си своја, онаква каква што си, насмеана и то. И бтв. не ли мислиш дека подобро е тој да дојде кај тебе? П.С: Не прифаќај покана да одите кај него дома, во случај да те праша. Изменето од Tiggy Vicious - 21.Август.2010 во 16:13 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svateno...i u nasi kraista to se vika muvanje...poentata mi bese da ne pretera deteto so muvanje, pa da se smuva do kraj......Nego sto ja ovaka star se zamaram so ovie problemi, odi Tiggy opravi ja Lady , ce da ste tuka so godinite...
Aaaaa....vece si ja opraila... Изменето од gonzo - 21.Август.2010 во 16:16 |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другарка ми ти опиша одприлика што ќе биди (тиггггггии )
Ќе надополнам да не се „стегаш“ туку релаксирано , па што биди - биди...И да направиш некоја глупост нема гајле, ќе се заборави. Јас толку имав трема првиот пат што цел ден не можев да си дојдам на себе ... и бога ми , една недела после тоа... И понатаму јас ќе звучам малку по песимистично, ама некој мора и тоа...јбг... Значи вака... (не очекувам одговори, само ти преиспитај се) од кај го познаваш ти тој фраер??? Дали доволно го познаваш за да бидеш сигурна покрај него, па и тоа во друг град...? Познаваш ли некој друг таму во тој град? Дали е многу повозрасен од тебе или близу сте со годините??? И што е најбитно, провери да не си стигнеш таму на автобуска, и да си се вратиш без да го видиш..... И зошто него не` го поканиш да дојде во твојот град??? Сигурно можеш да најдеш некое местенце каде што нема тате да ве најди... Не очекувај ти таму тој да те шета којзнае каде... сето ќе се сведи на лапање во парк највероватно... Не те осудувам и не велам да не одиш, само викам да не ги прифаќаш многу еуфорично работите што ти се случуваат туку пробај пореално да гледаш... Ако постои било каква шанса работите да ти избегаат од контрола (безразлика што, да немаш автобус за враќање, да има шанса тој да не дојди, да не го познаваш доволно) НЕМОЈ ДА ОДИШ!!! И ако веќе ова сето е во ред.... АЈТ СО СРЕЌА.... И ... мој совет, немој да заборавиш прво на Google Earth прво да го развртиш градот и главните улици за барем малце да имаш ориентација каде си.... и ... снабди се со број од некоја такси компанија во тој град... Ајде мала, уживај... таман ти се годините, не ги слушај другиве... после веќе е доцна за почнување... Изменето од volkswagen - 21.Август.2010 во 16:32 |
||
information
Нов член Регистриран: 20.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znachi probav so se pravev moabet mnogu pati probav da i vratam so isto odnesuvanje probav da i raskinam da vidi svati deka me izgubilo probav milion raboti nisto ne biva.Denes razmisluvav premnogu i potoa i raskinav zatoa sto veke navistina nemase resenie.Fala Shatzi
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубовта е единствена работа која се множи кога се дели.....
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..... љубовта е само болка и ништо повеќе .......
слатка на почеток а горка на крај .................
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..........se ljubi samo ednash........ |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ај не зезај..зарем моето помина... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......... се’ остало е рутина
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш колку и да сакаш ..мислите не можат
да го избришат ... она што го има .....
...замислено ...срцето .........
|
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |