|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бира подарок за 8-ми март во една продавница. Продавачката прашува:
– За жена ви е или сакате нешто поскапо |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и жена му биле на гости во соседно село. Си поминале супер, но на враќање по патот ги сретнале бандити, Трпе го претепале а жена му ја силувале.
Следната година, гостите каде што биле, повторно ги викаат на гости, а жена му на Трпе го води разговорот по телефон. - Како да ви кажам, мене ми се доаѓа, та дури ми се плаче, ама на Трпе малку не му се оди. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги фатил Трпе родителите на сред орален секс и ги прашува: Што прајте бе вие?
Мајка му му вели: Го масирам татко ти за да му се намали стомакот. Трпе: Тоа е залудно, секој четврток доаѓа сосетката за да му го надува. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една жена влегува во кафана, доаѓа до шанкот и гласно извикува:
- Има ли маж во оваа кафана што може да направи да се почувствувам како вистинска жена? На тоа Трпе шанкерот фрла една крпа кон неа и вели: - Еве ти ја крпава, избриши ги масите! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставникот по македонски го испрашува малиот Трпе:
- Трпе, ајде кажи ни една поучна народна поговорка. - Без алат нема занает. - Браво, ајде сега кажи ни уште една. - На паметниот и еднаш му е доволно |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе и се обраќа на Трпана:
- Мамо, се сеќаваш ли кога ми рече дека ако добијам 4 ќе ме пуштиш да си играм цел ден? - Да, зошто? - Денес можеш да ме пуштиш половина ден |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе касни на првиот час и учителката го прашува:
- Зошто касниш? - Ме нападна еден бандит! - Ииии! Што ти направи? - Ми го украде домашното. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа Трпе камен пијан дома и и вика на Трпана:
- Трпано може ли врз тебе? - Може Трпе! - Бљааааах! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе во салон за тетоважи и вика:
- Батка, може ли на грботот да ми истетовираш п**ка? - Може, нема проблем. После 10 минути: - Еве, готово. - Што бе готово, толку брзо? - Е што е тешко пет букви да истетовирам? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе во паника:
- Татооо, татооо, пожар, нешто гори во кујна! - Ај бргу искачај надвор и не се дери, ќе ја разбудиш мајка ти |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил на воени вежби во Криволак.
Наеднаш го погодиле во нога и овој почнал да писка. Дошол лекарот. - Аман бе што си се развикал толку, те погодиле во нога, големо чудо, вчера Ѓоле го погодија во глава па уста не отвори |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навечер Трпе се стиснува до Трпана и и вика:
- Без гаќи сум! А Трпана му одговара: - Пуштиме сега да спијам, утре сабајле ќе ти исперам! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката ги прашува учениците:
- Ајде некој да ми каже некоја случајност. Малиот Трпе станува и кажува: - Мајка ми и татко ми се венчале на ист ден. |
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |