|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 56> |
Автор | ||||||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не гледам што сменил Груевски. Уште сме на референцата што ни ја прикачи Глигоров. |
||||||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||||||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не 18 години, туку со векови страда од народните предавници. Ниту еден Македонски револуционер не настрадал без предавство или директно учество на некој „македонски“ син. |
||||||
|
||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Потполно си во право..нема кај нас сеуште и доволно..
Само НАЦИОНАЛИСТИ ПРАВАТ НАЦИОНАЛНА ДРЖАВА..а не како оваа фиромска жабокречина на закоравени незнајмајковци..кои час се букари , час с(в)рби , час лигави фиромски „македончиња„.
|
||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не знам од каде ти е таа замисла? |
||||||
|
||||||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ovaa diskusija sto se vodi bez argumenti mu se pripisuva kako edna od najgolemite greski...mislese deka ako otide na izbori za imeto nema da se zboruva dali prifatil nekakov kompromis ili ne ... i spored mene zasto nema da izlezam na izbori - ekskluzivnosta koja gvujo si ja dade deka ako nekoj zboruva za imeto(n.z. Dimitrov) ke mu se skara i javno ke go obelezi...sramota edna nevidena
|
||||||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||||||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Јас го мислам спротивното..
Каде биле и се комуњарите..таму таа земја дерман не видела..
Да не набројувам на кои земји мислам..се надевам дека само уште Македонија и уште неколку земји ја има оваа напаст..и затоа е тоа што и е...пустош..
|
||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Потсетување, темата гласи Името е се што имаме, дискутирајте на темата, без оффтопици!!! |
||||||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Па, добро. Името е се што имаме. Но и Македонија уште ја имаме.
|
||||||
|
||||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Европските фондови за текстилна индустрија достапни и за Македонија
Европските фондови за развој на текстилната индустрија тешки 50 милијарди евра од денеска се достапни за Македонија. Најтекстилниот град во земјава, Штип, од викендов е 60-тата членка во европската асоцијација на текстилни градови Акта. Приемот бил под уставното име на земјава, без притоа да има било каква, како што вели градоначалникот на Штип, Панде Сарев, очекувана реакција од грчките преставници. I dodeka nie na golemo si go rasprodavame imeto podkleknavme pod zakanite na Grcite, svetot poleka no sigurno se soocuva so vistinata za MAKEDONIJA: |
||||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Станица за пречистување на отпадните води со помош на бактерии, изум на македонскиот иноватор Јоти Поповски, ја доби престижната награда „Енерџи глоуб“, која ја доделува истоимената австриска фондација под покровителство на Обединети нации. Изумот на Поповски победи во конк*ренција на 853 проекти поднесени од 109 држави. Наградата се доделува за заштита на водите и производство на природен гас, кои се само некои од карактеристиките на пречистителната станица. Наградата на Поповски ќе му биде врачена на 26 мај во Европскиот парламент, каде што ќе биде претставен под уставното име -Република Македонија
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
E pa znaci ne e imeto SE sto imame (nonsense)!..
Sme imale i drugi vrednosti i kvaliteti...
Ama dzabe ke ni bidat ako imeto si go smenime!..
|
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
kratko .. jasno ... i ISPRAVNO .... bravo anastea .....
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |