IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 310311312313314 1099>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:50
I ke mi trgne,fille,da znaes...stom so tebe se citam i se slusam,ne se somnevam vo raspolozen den
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:53
Дремката може да не направи попаметни

Способностите за учење се најголеми кога личноста ќе се разбуди по првата, односно нон-РЕМ фаза на спиење, а таа фаза трае подолго ако личноста дреме 60 минути

Пилотите кои ќе дремнат само 20 минути во текот на летот, додека нивниот копилот ја презема контролата над авионот, се по будни и по концентрирани во текот на летот од оние што воопшто не се одмораат, покажала студијата од Пенсилванија. Друга студија пак покажала дека луѓето откако ќе дремнат малку, многу подобро учат. Оние кои се одморале половина час имале подобри резултати од оние кои воопшто не спиеле. Но оние кои отспале полн час имале подобри резултати од другите кои дремнале само половина час. На почетокот на спиењето очите мируваат, дишењето и пулсот се побавни и личноста паѓа во се подлабок сон. Потоа доаѓа РЕМ фазата на сонот кога пулсот се забрзува и очите се движат лево-десно па тогаш личноста најчесто сонува. Способностите за учење се најголеми кога лицето ќе се разбуди по првата т.н нон-РЕМ фаза на спиење, а таа фаза трае подолго ако лицето дреме 60 а не само 30 минути.

Otidov jas da si legnam do tipovголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:54
Dobar denголемо%20гушкање
Devojceto nase sekogas e podgotveno da ne nasmeeголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:54
Irenkaголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:56
ako se isklucam naednas ne mi zameruvajte ovde sega e mirno, no naskoro ke bide ludnicaсреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:56
Tipov dete e taka troa simpaticenголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:56
Ne zameruvame Irenka,kako si utrovo?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:57
odlicno Val zasegaголемо%20гушкање ke vidime podocnaсреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 08:59
Val me iznenadi so komentarot za prijateliteтага
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 09:07
So koj komentar??
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 09:08
Za koi prijateli Irenka?Konkretno,izvini ne te sfativ
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 09:18
I sega nema nikoj...aj do posle veruvam ke se pojavi nekoj...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 09:23
Auuuuuuf ! (zevam)...dajte kafe...morinja...pardon mominja
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 09:27
Kafe ne davame...posto ne pieme,posakaj caj na primer...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 310311312313314 1099>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.