IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 309310311312313 1402>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 05:04
сакам да кажам КОНТЕСА тоа онака го реков дека ми се врти во глава
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 05:06
ok blue.......
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 05:10
sakam da kazam deka odam da fatam nekoj son............a vie ostanete mi zdravi ,srekni, i ubavi do utre ............... cao............
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 05:19
sakam da kazam dobra nok
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 05:20
и јас исто големо%20гушкање
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:04
.........deka mnogu ubavo si go ziveam zivotot голема%20насмевка
kuliraj
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 14:47
denov po utroto mi se pozna......to zaebano...i denot....takov...
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 15:13
сакам да кажам добро утро и добар ден....2 во 1 голема%20насмевка
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 15:23
neka kaze nekoj nesto.....pamet ne mi ostana mene......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 15:29
Sakam da kazam nesto...jJAS IMAM I PORANO KAZANO DEKA ZA MENE POSTOI(POVEKE SA SE UBEDUVAM,NEGOLI STO I VO TOA VERUVAM)NEKOJA "VISA SILA,A KAKO KE JA NARECETE..GOSPOD-BOG,MOZEBI TOA BIL ILI SEUSTE E RIMO-KATOLICKIOT RIMO-KATOLICKIOT PAPA JOVAN PAVLE II ILI       PAK E SEGASNIOT BENEDIKT XVI,MOZDA E PROROKOT NOSTRTADAMUS,UH...PARDON MUHAMED..BUDA...DALAJ LAMA...INDISKATA BOZICA SHIVA...MOZDA E TOA KOMSIKATA DO MENE..A SAMO GLUMI NEOMAZENA 38 GODISNA DOMAKINKA,MOZDA MI E TOA POSTAROT...MOZDA E "LICETO"B.C,ILI PAK CRNIOT GRUJO,MOZDA E BOJAN 13...OD KAJ DA ZNAM DEKA NE E TUKA MEGU NAS VO COVECKI OBLIK I SI FAKA PRIBELESKI ZA SITE NAS,KOGA KE DOJDEME NA RED TAMU "GORE...(STO MI E PAK APSURDNO..AJ KAJ NAS DA POSTOI KREMIRANJE..ALI NIE SITE IDEME NADOLE...NO NEJSE)NO DA RECEME POSTOI CISTILISTE..A TAMU VO REDICA ,ILI "OPASKA" STO BI REKLE NASITE ISTOCNI SOSEDI,SEKOJ SI CEKA DA VIDI KADE MU E MESTOTO...LICNO,PRETPOSTAVUVAM DEKA KE IMA TOLKU GOLEM RED,PRIBIDEJKI SME SKORO 6.000.000.000 LUGE NA PLANETAVA...PA PRVO KE POTPLATAM NEKOI ZA DA ME PUSTAT PRED NIV,NA NEKOI TETKI DODEKA TRACAAT KE IM SE SMUGNAM...A NA INVALIDITE..PIX..NISTO POLESNO..DA NE STANAT OD KOLICKA I ME BRKAAT?...ZNACI DOAGAM JAS NA RED...KOGA ZAMISLI NA MOE GOLEMO IZNENADUVANJE TAMU SEDI JANKO I JADE BUREK...I ONAKOV MRSEN ,DEBEL,SO POLNA USTA MI VIKA...PROMISKUITETEN SI BIL?..JAS MU VIKAM,DA..I SO MUZI I SO ZENI..DROGA?..PONEKOGAS...SI KRADEL?..KAKO MAL,NAJVISE CUNGALUNGA MASTIKI,SI LAZEL?..UH...(I SAMO FACKA MU PRAVAM) A DEBELATA SVINJA MI VIKA..TEBE ZIVOTOT TI BIL PEKOL,ZATOA SEGA IDES DOZIVOTNO U RAJOT...SEDI NA ZELENI POLJANI,PRAVI VENCINJA OD DIVI CVEKINJA,SLUSAJ JA MUZIKATA OD HARFISTKATA CELO VREME...I LESKARAJ...I AJ GITLA....DODEKA ME NOSAT GO SLUSAM KAKO BIZARNO SE SMEE I VIKA..."SE SE VRAKA.SE SWE PLAKA..MISLESE NA UZIVANJETO M NEMA KAJ...E GADNO SI SE ZAEBAL MLADICU
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 15:38
бреееј некој многу сака да каже изненадување
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 17:06
Sakam da kazam...mnogu mrazam luge koi se pravat fini,a stom ti zavrtat grb te ozboruvaat so luge,koi se tolku nesoodvetni i neadekvatni za toa da go pravat..zatoa sto pri oci slepi se pravat...i toa veke 2-3 godini.I uste nesto sakam da kazam...mrazam luge sto se lupaat u gradi a nemaat balls da ti go kazat toa vo lice,ili ako gi zanima nesto mesto da te prasaat tebe..oni ke si najdat nekoj..kako sto rekov (neadekvatna budala,koja pri oci e slepec veke doooooolgo vreme)

Изменето од Makijaveli - 22.Март.2008 во 17:07
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 17:30
sakam da kazam...deka,se e dobro-koga dobro ke se zavrshi..
ili...da odam vo mudri misli da napisham ovaзбунетостзбунетост

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 17:36
....НЕ САКАМ ВО РАЈОООТ!!!.....САКААААМ ВО ПЕКОЛООООТ....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 309310311312313 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.