|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 309310311312313 1402> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам КОНТЕСА тоа онака го реков дека ми се врти во глава
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok blue.......
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka odam da fatam nekoj son............a vie ostanete mi zdravi ,srekni, i ubavi do utre ............... cao............
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam dobra nok
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас исто
|
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........deka mnogu ubavo si go ziveam zivotot
|
|
kuliraj
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denov po utroto mi se pozna......to zaebano...i denot....takov...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам добро утро и добар ден....2 во 1
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka kaze nekoj nesto.....pamet ne mi ostana mene......
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam nesto...jJAS IMAM I PORANO KAZANO DEKA ZA MENE POSTOI(POVEKE SA SE UBEDUVAM,NEGOLI STO I VO TOA VERUVAM)NEKOJA "VISA SILA,A KAKO KE JA NARECETE..GOSPOD-BOG,MOZEBI TOA BIL ILI SEUSTE E RIMO-KATOLICKIOT RIMO-KATOLICKIOT PAPA JOVAN PAVLE II ILI PAK E SEGASNIOT BENEDIKT XVI,MOZDA E PROROKOT NOSTRTADAMUS,UH...PARDON MUHAMED..BUDA...DALAJ LAMA...INDISKATA BOZICA SHIVA...MOZDA E TOA KOMSIKATA DO MENE..A SAMO GLUMI NEOMAZENA 38 GODISNA DOMAKINKA,MOZDA MI E TOA POSTAROT...MOZDA E "LICETO"B.C,ILI PAK CRNIOT GRUJO,MOZDA E BOJAN 13...OD KAJ DA ZNAM DEKA NE E TUKA MEGU NAS VO COVECKI OBLIK I SI FAKA PRIBELESKI ZA SITE NAS,KOGA KE DOJDEME NA RED TAMU "GORE...(STO MI E PAK APSURDNO..AJ KAJ NAS DA POSTOI KREMIRANJE..ALI NIE SITE IDEME NADOLE...NO NEJSE)NO DA RECEME POSTOI CISTILISTE..A TAMU VO REDICA ,ILI "OPASKA" STO BI REKLE NASITE ISTOCNI SOSEDI,SEKOJ SI CEKA DA VIDI KADE MU E MESTOTO...LICNO,PRETPOSTAVUVAM DEKA KE IMA TOLKU GOLEM RED,PRIBIDEJKI SME SKORO 6.000.000.000 LUGE NA PLANETAVA...PA PRVO KE POTPLATAM NEKOI ZA DA ME PUSTAT PRED NIV,NA NEKOI TETKI DODEKA TRACAAT KE IM SE SMUGNAM...A NA INVALIDITE..PIX..NISTO POLESNO..DA NE STANAT OD KOLICKA I ME BRKAAT?...ZNACI DOAGAM JAS NA RED...KOGA ZAMISLI NA MOE GOLEMO IZNENADUVANJE TAMU SEDI JANKO I JADE BUREK...I ONAKOV MRSEN ,DEBEL,SO POLNA USTA MI VIKA...PROMISKUITETEN SI BIL?..JAS MU VIKAM,DA..I SO MUZI I SO ZENI..DROGA?..PONEKOGAS...SI KRADEL?..KAKO MAL,NAJVISE CUNGALUNGA MASTIKI,SI LAZEL?..UH...(I SAMO FACKA MU PRAVAM) A DEBELATA SVINJA MI VIKA..TEBE ZIVOTOT TI BIL PEKOL,ZATOA SEGA IDES DOZIVOTNO U RAJOT...SEDI NA ZELENI POLJANI,PRAVI VENCINJA OD DIVI CVEKINJA,SLUSAJ JA MUZIKATA OD HARFISTKATA CELO VREME...I LESKARAJ...I AJ GITLA....DODEKA ME NOSAT GO SLUSAM KAKO BIZARNO SE SMEE I VIKA..."SE SE VRAKA.SE SWE PLAKA..MISLESE NA UZIVANJETO M NEMA KAJ...E GADNO SI SE ZAEBAL MLADICU
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бреееј некој многу сака да каже
|
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam...mnogu mrazam luge koi se pravat fini,a stom ti zavrtat grb te ozboruvaat so luge,koi se tolku nesoodvetni i neadekvatni za toa da go pravat..zatoa sto pri oci slepi se pravat...i toa veke 2-3 godini.I uste nesto sakam da kazam...mrazam luge sto se lupaat u gradi a nemaat balls da ti go kazat toa vo lice,ili ako gi zanima nesto mesto da te prasaat tebe..oni ke si najdat nekoj..kako sto rekov (neadekvatna budala,koja pri oci e slepec veke doooooolgo vreme)
Изменето од Makijaveli - 22.Март.2008 во 17:07 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam...deka,se e dobro-koga dobro ke se zavrshi..
ili...da odam vo mudri misli da napisham ova |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....НЕ САКАМ ВО РАЈОООТ!!!.....САКААААМ ВО ПЕКОЛООООТ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 309310311312313 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |