|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 40> |
Автор | |
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro napisano |
|
~ThE_VaMpIrE~
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е страшно ако имаш 21 година и си немажена страшно е ако имаш 21 година и си мажена...
цел живот е пред себе имаш време за мажење
|
|
Pretty Green Eyes
Eyes of a fallen Angel Eyes of a Tragedy |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биби поголем број од девојките што ќе ги прашаш ќе ти кажат дека 30 е малку доцна. |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stara e
|
|
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na 21 si uste bebe. Na 25 mislis deka si pametna, a ustveri nemas pojma sto ti se desava. Na 25,5 pravis BIIIGGGG MISTAKE, do 28 go resavas problemot, do 30 se rehabilitiras, i posle pocnuva vistinskiot zivot
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кога треба да се мажиш? |
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAS E SUPER, A I NE TREBA DA SE MAZIS NA 21, A NI NA 29, POKASNO
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зш поставуете вакви сериски прашања жити тетка ви?
|
|
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама уопште не е лошо заврши си факултет школувај си се фати некоја добра работа а за свадба мисли му ја накај 24,25
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loso e, vo nekoi planinski sela ili mesta zaboraveni od site. Vakvite stereotipi vazat samo tamu kade ima malogragjanska sredina i neemancipirani lugje.
|
|
лидијана
Нов член Регистриран: 04.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
женските треба да си го живеат животот до 30-тата година, да завршат школо, да најдат работа, па после да се женат, какво е тоа женење на 21 година, па нормални ли сте вие?
|
|
ekica
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah........so ima veza godinite koj ke se osekas sposobna za toa togas!!!so mi fali na mene 24 a nemam aberrrrr.sve u svoe vreme!!!ja znaci sum vise stara baba!!!ne smo u 18 vek!!!pa ajde eve ke ne mazat na 13-14 god!!zena ke bides cel zivot a devojka samo ednas!!!!
|
|
ece
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si veke 21 i nemazena bidi srekna i zivej go zivotot najdobro sto mozes i umees
p.s. ne se zamaraj so gluposti |
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajdeee.... Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? kako mozes da pomislis na toa be...ja ne bi ni razmisluval na mazenje zenenje na 21 god...imas uste vreme uzivaj si u zivotot
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |