|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 45> |
Автор | |
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
===jа слушам.
Изменето од pagane - 16.Декември.2009 во 18:36 |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се коси
само ти срце си ми приjател |
|
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам бугарска музика...
без навреда на бугарските членови на форумов |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да слушам....
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве и за мене има песна - ама са ми пропуштили фамилиата оти нема протребе - ме знаjат
Ooo, Да Хубав съм бей Хубав прекрасен прекрасен Хубав хубав Ооооо да Ооооо да Ооооо да Ооооо да От как съм се родил от хубостта ми тъй голяма побъркало са всички татко, кака, батко, мама припадао от радост изпадало в захлас и идавали мадами по света и у нас говорили за мени из цялата страна родил съм се нито петнайсет кила и няма от тогава по цялата земя друг като мени с такава красота ей съм много хубав да съм страшно хубав йе съм тъй прекрасен съм тъй красив съм най-приятен най уникатен от ден на ден съм по-съвършен минало години пораснао съм голям и всичкото банана мога сам да изям колкото съм хубав толкова и силен на всичкото отгоре съм най-сексапилен съм умен, съм готин, съм оригинален от всичките хора съм най-идеален хубав, хубав хубав да хубав хубав, хубав хубав най хубав Слънцето изгрява сутрин, за да ме види вечер го изпъждам да си отиди и птичките пеят специално за мени и всички жени са от мени пленени съм умен, съм готин, съм оригинален от всичките хора съм най-идеален в света съм единствен, но великолепен за толкова хубост още нямате степен защото съм най най най най най най съм много хубав да съм страшно хубав йе съм тъй прекрасен съм тъй красив съм най приятен съм уникатен от ден на ден съм по-съвършен от ден на ден съм по-съвършен Са заборавили дака сум и многу скромен |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=XsvY4z1pdWo&feature=related
нешто не го разбирам македонскиот Мислам, че ште сме први ние од Бугариja рече Македончето Изменето од да бе - 11.Јануари.2010 во 13:51 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам една бугарска песна...
Од идол што ја пееја... Од некоја типка по име Преслава |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Назад кон природата
Говорят, че диваци сме. Приказват, че сме много зле. Забравят откъде са те! Дарвин, кажи им го, бе! Далече цивилизация! Далече от инфлация! Обича демокрация, Но само с консумация |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dimigor, видео клипот е премногу непристоен и недоличен за да остане на темава за читање и слушање.
Ве молам во иднина да не постирате вакви содржини кои се во спротивност на правилата на Идивиди. |
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK,sorry
|
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нешто квалитетно од Бугарија!
Upsurt - 3v1 |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |