|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу нормално, заборавив да кажам дека при првата прилика, ќе го офарбам во разни бои, тотален хипи стил
ма девојчињата ич не ги ни фермам, си го сакам само фолксвагенот (добро, може ќе соберам некоја, ветувам ) |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glej da e nad 18 ili so 18
Изменето од pajser - 04.Август.2011 во 08:54 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
film streaming
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 13.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BMW si E BMW a se drugo e bizuterija :D
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега сакам бмв х5
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ми е како некоја замисла за проект...
Оваа Шкода, одржана... прва фарба... ваква боја... со оваа машина во неа, 1.6Diesel од Голф II Со вакви фелни , 15ки... Внатре табла од поло тројка и волан од фелиција сосе Airbag... Pioneer 4500 .... доволна ситуација се на се, едни 700 евра до регистрација за да биде како што сакам, и состојба за возење до 150 на сат.... Изменето од volkswagen - 08.Декември.2013 во 00:58 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го бива |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто кореjско
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakva
ili vakva ili vakva ne mozam da se odlucam konkretno koja od tie tri,pa zatoa uste vozam vakva jbg |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
mesecina_sonce
Сениор Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кратко и јасно ... сакам едно АУДИ 8
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си останав со желбата за една црвена бубичка |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam jas Crna bubicka....ama mozi da se prefarba...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ми остане само желба... нејќам префарбани А и арна ми е таа што си ја имам. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако зборуваме за „пуста желба“ секогаш истото ...Mustang Shelby GT 500
И ако цепидлачиме тогаш би избрала модел 1967 Ford Mustang Super Snake ( Eleanor ) GT 500 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |