|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 240> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што е прилепска трагедија?
- Да имаш пет хектари тутун, а жена ти да му го пуши на комшијата. ********************************************** Разговараат татко и син: - Тато, ај бе купи ми тротинет! - Синко, немам пари, нема тротинет. - Ајде бе тато, сите деца имаат. - Ама ти не си како сите деца. - Тато беее ... - Марш бре у п.... матер, Нема тротинет. Детето разочарано излегува во дворот и го гледа петелот како ги брка кокошките и им се качува. Зело тоа еден камен, го ѕвекнало петелот по глава, тој "капут", а детето коментира: - Маме ти е..., ако јас не возам тротинет, и ти нема да возиш кокошки. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек сакал да се обеси затоа што жена му го напуштила. Отишол на некој мост и си го врзал јажето околу половина. Поминува друг човек и го прашува:
- Што правиш бе ти? - Еве се бесам. - Па што си го врзал јажето околу половина, околу врат треба? - Не можам таму, ме гуши. ************************************* Седи мува на рог на вол. Доаѓа друга мува и ја прашува:
- Што правиш? - Ќути ма, не сметај, не гледаш ли дека ораме |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наркоман фатил златна рипка и се разбира, оваа му понудила три желби доколку ја пушти. Овој ја пуштил и оваа му рекла:
- Океј, ајде кажи прва желба! - Добро,... ај стави ги сите Кинези во Русија! Рипката се зачудила, но без збор ја исполнила желбата. ФУП!!! и сите Кинези се нашле во Русија. - Која ти е втората желба? - Стави ги сите Руси во Кина! Рипката уште повеќе се зачудила, но насетила дека можеби во позадина постои некој за неа неразбирлив план и молчешкум ја исполнила желбата. ФУП!!! и сите Руси ги префрлила во Кина. - Трета желба? - Врати ги назад и едните и другите! Тука рипката излегла од такт. - Добро бе човеку, добиваш три желби да си ги направиш сите можни убавини и за навек да си го средиш животот, а ти.... ... Зошто ги разместуваше луѓето, кога сеа пак ми бараш да ги вратам назад и повторно се ќе биде исто?!!? - Тоа не е битно. Битно е нешто да се случува. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Која е најмалата книга во светот?
- "Што мажите знаат за жените". ************************************ Напис на маица:
- Учете од грешките на вашите родители - користете контрацепција. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игорче и мајка му одат на лекар. Додека чекале на ред, Игорче почнал да беснее, да вика и да чепка по полиците со лекови. Мајка му не реагирала на неговиот беснотилак, само кога дошла на ред го прашала докторот:
- Докторе, да не ви смета што е син ми малку гласен и чепка по вашите работи? - Не, нема проблем. Ќе замолчи кога ќе дојде до отровите. ************************************************ Влегува човек во аптека:
- Ве молам лек против икање. Аптекарот се доближува до човекот и му залепува шамар. Овој изненаден: - Зошто ми удривте шамар!? Аптекарот: - Тоа секогаш помага, а нема да ве чини ништо. Човекот: - Да, ама лекот е за жена ми. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек со срцеви пробеми заедно со жената на лекар. После прегледот, лекарот му пишува рецепт за најјаките таблети за смирување што ги има во аптека. Мажот го зема рецептот и прашува: - А на колку време се земаат таблетите? - На 6 саати. Само тие не се за вас. За жена ви се. ***************************************
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анегдота на денот |
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaete kako ke ja vikavme babata so madinja?
Babo ti so madinjata, potocno dedo donesi edno pivo
|
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razgovaraat dve kokoski.Ednata i veli na drugava:
Sigurno imam temteratura. Drugava i vika: od kaj znaes? Pa samo snesuvam vareni jajca. |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се караат две момченца, па едното почнува со закани:
-Ќе видиш ти! Јас имам голем и силен брат! -Па што? Него за половина час ќе го среди мојата убава и згоднa сестра! |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат после долго време двајца школски другари.
- Знаеш имам три деца. - Браво, како се викаат? - Најстарата е Роза. - Зошто баш Роза? - Кога беше стара неколку дена во количката и падна роза, па така ја крстив. Средната се вика Љубица, кога ја шетав во паркот во количката и падна љубичица, и така ја крстив. А најмалиот, син за среќа, го крстив ... греда. |
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како велешанец врши самоубиство?
- Дише воздух. |
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мамо, мамо ме силуваше Црногорец!
- Е од кај знаеш дека беше Црногорец? - Се морав да правам сама. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |