IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - A1 Teлевизија најгледана? Зошто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 Teлевизија најгледана? Зошто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 41>
Автор
Порака
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 21:33
Заради тој младиот презентер на вестите...
не знам како се вика..
ах.. мечтаење
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
unitedMACEDON Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2010
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај unitedMACEDON Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 23:12
-Joce ili takne kako   
Македонија Засекогаш
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2010 во 23:28
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2010 во 23:41
а кој ќе интервенира на Сител, или таа е заштитена мечка?

не ме разбирајте погрешно, не го сакам а1 и никогаш не сум го сакал посебно, ниту пак некогаш ќе засакам македонска програма која е платена да ги фаворизира идеалите на одредена партија, но навистина е глупаво да се обвинува еден медиум кога има уште најмалку 20 кои се платеници на политичките партии не

и искрено ми се смачи од нашиве „политичари“, не можаш ни телевизија на раат да гледаш на раат од нив, мораш да ги гледаш како се караат дали било коноп или марихуана, чии реклами биле поетички и кој повеќе украл нетага
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2010 во 23:48
a1 e najgledana a noviot biznis na velija ramkovski poradi konk*rencija ke bidi a2 televizija ke se imituva na albanski jazik samo radi konk*rencijata alsat taka da velija si pravi monopol da drzi se samo toj drugite neka umirat kaj go ima ova a1 e gledana neka gi ostavi raet alsat tv so mu se mesa da mu gi zemi i reklamite so novata tv so ke ja otvora velija na albanski jazik pa tragicno e ova ostaj gi ljugeto da jadat leb be velija
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2010 во 23:53

Ова е тема за А1 .....  Сител не е заштитена посебно ...
и за таа телевизија  има посебна тема  ...намигнување

....

Злоупотребата на човечките несреќи во своите реклами доволно говори за менталниот капацитет на СДСМ. Не ќе биде за изненадување ако во скоро време почнат да собираат и некролози од бандерите и да си прават кратки спотчиња кои и самите не ги разбираат.

Газдата на А1, преку својот медиум ги напаѓа сите кои се цел на неговите финансиски и политички интереси..........

........  Вака  Никогаш  Не Било ......!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2010 во 23:57
sekoja cest zamislena te podrzuvam posto imam clen vo familijata sto e invalid i se oseti mnogu navreden bez komentar     
respekt zamislena
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 00:25
EVE GLEDAM A1 DOBI ZABRANA ZA EDEN DEN DA EMITUVA PROGRAMA
ABE VELIJA BE
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 00:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 01:15
Originally posted by stigma04 stigma04 напиша:

ABE VELIJA BE

Ако е така ... баш ми е мило...затоа што мојот  труд
посебно на ....ФБ .... се исплатеше .....намигнување
а верувам дека и овде ...се чита ..... така да А1
во иднина треба да се подзамисли ....  што треба да прикажува ...
на својата   програма ......среќа

Се радувам кога се .... слуша .... гласот  на народот ....!!!среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 01:41

Еве ја и ...забраната ....

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 01:50
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Ова е тема за А1 .....  Сител не е заштитена посебно ...
и за таа телевизија  има посебна тема  ...намигнување

....

Злоупотребата на човечките несреќи во своите реклами доволно говори за менталниот капацитет на СДСМ. Не ќе биде за изненадување ако во скоро време почнат да собираат и некролози од бандерите и да си прават кратки спотчиња кои и самите не ги разбираат.

Газдата на А1, преку својот медиум ги напаѓа сите кои се цел на неговите финансиски и политички интереси..........

........  Вака  Никогаш  Не Било ......!!!

не е заштитена сител, само онака ја спомнав како идентична на А1, само со друга боја, сигурно никој не заборавил што се се има зборено по други телевизии и во други емисии без никаква контрола и со полна слобода, без разлика за кој медиум или за која партија се работи, и кој колку бил навреден
навреден сум и јас сега бидејќи со нарачаниве реклами од златните наши партии индиректно ми викаат дека дека сум глуп и дека не гледам што се случува околу мене секојдневно
газдата на а1 не е ни единствен, ни прв ни последен, ни најдобар, ни најлош, па лесно е да се увиди дали ова покажување на морални вредности или чисто елиминација на политички противници!
а за менталните капацитети на одредени политичари имаме посебен подфорум и јас и ти, па така да, што има да се искоментира таму ќе продолжиме некогаш

Изменето од zabegan - 04.Октомври.2010 во 01:51
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 14:10
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Originally posted by stigma04 stigma04 напиша:

ABE VELIJA BE

Ако е така ... баш ми е мило...затоа што мојот  труд
посебно на ....ФБ .... се исплатеше .....намигнување
а верувам дека и овде ...се чита ..... така да А1
во иднина треба да се подзамисли ....  што треба да прикажува ...
на својата   програма ......среќа

Се радувам кога се .... слуша .... гласот  на народот ....!!!среќа

Ако се слушаше гласот на народот досега ке требаше најголемиот број телевизии да бидат одамна заворени. И да не ги емитува А1 рекламите тие се тука, ги има на сајтовите. Народот ги виде. Не може да се сокрие реалноста, не може да се скрие сиромаштијата и страдањето.
Колку што читам А1 си ја продолжи сама казната на 24 часа.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 14:23
..мене ми е сеедно што нема да емитува програма..само вечер нема да воајезирам на тоа фармата..за Лејла и да не зборувам....и вечер не ќе можам да ја видам..
..туку,оштетените ќе поднеле тужба,мислам на обесправените личности...тие од рекламите..се прашувам,зошто тогаш плачеа на телевизија..да не сакаат сега и да им платат како актери во кампањата?.Жалосно е она што го видов и како редовни вести,ама зошто тогаш ја повикаа баш А1?..има и други концесионери..ја имаат МТВ..СИТЕЛ..или А1 најверодостојно ја прикажува сликата за состојбите во државава.....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,155 секунди.