|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 41> |
Автор | ||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заради тој младиот презентер на вестите...
не знам како се вика.. ах.. |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
unitedMACEDON
Нов член Регистриран: 10.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Joce ili takne kako
|
||
Македонија Засекогаш
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а кој ќе интервенира на Сител, или таа е заштитена мечка?
не ме разбирајте погрешно, не го сакам а1 и никогаш не сум го сакал посебно, ниту пак некогаш ќе засакам македонска програма која е платена да ги фаворизира идеалите на одредена партија, но навистина е глупаво да се обвинува еден медиум кога има уште најмалку 20 кои се платеници на политичките партии и искрено ми се смачи од нашиве „политичари“, не можаш ни телевизија на раат да гледаш на раат од нив, мораш да ги гледаш како се караат дали било коноп или марихуана, чии реклами биле поетички и кој повеќе украл |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a1 e najgledana a noviot biznis na velija ramkovski poradi konk*rencija ke bidi a2 televizija ke se imituva na albanski jazik samo radi konk*rencijata alsat taka da velija si pravi monopol da drzi se samo toj drugite neka umirat kaj go ima ova a1 e gledana neka gi ostavi raet alsat tv so mu se mesa da mu gi zemi i reklamite so novata tv so ke ja otvora velija na albanski jazik pa tragicno e ova ostaj gi ljugeto da jadat leb be velija
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е тема за А1 ..... Сител не е заштитена посебно ...
и за таа телевизија има посебна тема ...
....
Злоупотребата на човечките несреќи во своите реклами доволно говори за менталниот капацитет на СДСМ. Не ќе биде за изненадување ако во скоро време почнат да собираат и некролози од бандерите и да си прават кратки спотчиња кои и самите не ги разбираат.
|
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja cest zamislena te podrzuvam posto imam clen vo familijata sto e invalid i se oseti mnogu navreden bez komentar
respekt zamislena |
||
|
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVE GLEDAM A1 DOBI ZABRANA ZA EDEN DEN DA EMITUVA PROGRAMA
ABE VELIJA BE |
||
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е така ... баш ми е мило...затоа што мојот труд
посебно на ....ФБ .... се исплатеше .....
а верувам дека и овде ...се чита ..... така да А1
во иднина треба да се подзамисли .... што треба да прикажува ...
на својата програма ......
Се радувам кога се .... слуша .... гласот на народот ....!!!
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ја и ...забраната .... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
навреден сум и јас сега бидејќи со нарачаниве реклами од златните наши партии индиректно ми викаат дека дека сум глуп и дека не гледам што се случува околу мене секојдневно газдата на а1 не е ни единствен, ни прв ни последен, ни најдобар, ни најлош, па лесно е да се увиди дали ова покажување на морални вредности или чисто елиминација на политички противници! а за менталните капацитети на одредени политичари имаме посебен подфорум и јас и ти, па така да, што има да се искоментира таму ќе продолжиме некогаш Изменето од zabegan - 04.Октомври.2010 во 01:51 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако се слушаше гласот на народот досега ке требаше најголемиот број телевизии да бидат одамна заворени. И да не ги емитува А1 рекламите тие се тука, ги има на сајтовите. Народот ги виде. Не може да се сокрие реалноста, не може да се скрие сиромаштијата и страдањето. Колку што читам А1 си ја продолжи сама казната на 24 часа. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..мене ми е сеедно што нема да емитува програма..само вечер нема да воајезирам на тоа фармата..за Лејла и да не зборувам....и вечер не ќе можам да ја видам..
..туку,оштетените ќе поднеле тужба,мислам на обесправените личности...тие од рекламите..се прашувам,зошто тогаш плачеа на телевизија..да не сакаат сега и да им платат како актери во кампањата?.Жалосно е она што го видов и како редовни вести,ама зошто тогаш ја повикаа баш А1?..има и други концесионери..ја имаат МТВ..СИТЕЛ..или А1 најверодостојно ја прикажува сликата за состојбите во државава..... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |