|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 48> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малиот Трпе влегува во собата на неговите:
- Мамо, мамо! Кој е со тебе во креветот? - Никој, сине, никој! Татко ти! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе се враќа од работа и ја гледа Трпана како спие и и вика:
- Трпано, станувај, куќата 6гори!!! А од регалот се слуша глас: - Прво мебелот спасете го! Прво мебелот спасете го! |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе после 10 години во брак седнал пред телевизорот, земал гајба пиво и си ја пуштил снимката од свадбата на назад...
Влегува Мара и му вели: - Трпе, зошто ја гледаш свадбата на назад?! - Затоа што музиката ги враќа парите, сватовите си одат, а ти се враќаш од таму од каде што те земав! |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zatoa zena mi gi frli cedinjata |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Влегол Трпе во кафана и го прашува келнерот:
- Имаш ли пиво? - Имам. - Ладно ти е? - Да! - Е па оди облечи се и донеси ми го пивото |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отишол Трпе дома и ја гледа жена му со друг во креветот, и им вели:
- А бре Трпано еднаш сама да беше во креветот. А на тоа Трпана му вели: - А ти еднаш да дојдеше покасно дома |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе седи дома по гаќи и чита весник. Кога, ете ја Трпана, како без здив:
- Бргу, бргу облечи се, комшивката доаѓа на кафе, и не е убаво да ги гледа тие твои стари коски. - Па добро де, нека види колку лошо ми готвиш, затоа сум ваков, кожа и коски. А Трпана, да не остане должна: - Тогаш соблечи ги и гаѓите, па нека се запраша зошто воопшто ти готвам |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе оди во Јавна куќа во Германија, ја одбира својата девојка и ја носи во соба. Има секс со неа, а таа му вели дека тоа ќе го чини 300 евра. Тој вади 500 и и` ги дава.
Следниот ден, повторно доаѓа, повторно ја бира истата девојка, има секс со неа, таа му вели 300 тој и дава 500 и така четири пати, па на четвртиот пат девојката конечно го прашува: - Добро Трпе, зошто секој ден ми оставаш 500 евра кога јас ти велам дека цената е 300. - Ти ли си Милица од Стајковци? - Да. - Милица, на Ставре? - Да. - Ти прати стариот 2000 евра да ти ги донесам. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпана и раскажува на комшиката:
- Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден дечко. Тој ме праша дали Трпе е дома. Јас му одговорив дека не е. Тогаш ме фрли на креветот, ме изработи и си замина, и уште не ми е јасно што сакаше тој од Трпе |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се разведувале Трпе и Трпана. И на суд се расправале кој од нив двајца ќе има старателство врз малиот Трпе.
Судијата, за да ја забрза постапката решил секој од нив да каже по една добра причина зошто баш тој би бил добар старател. Трпана: - Па јас го носев детето 9 месеци, и морав да пројдам низ болен процес на пораѓање и затоа детето треба да биде мое зашто е дел од мене! Судијата бил импресиониран од одговорот кога Трпе рекол: - Добро, кога јас ќе земам паричка и ќе ја ставам во машина за кафе и кога ќе излезе кафето, чие е, мое или на машината? |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Влегува Трпе по грешка во женски бар и ја прашува барменката:
- Маче, сакаш ли да ти кажам еден добар виц за плавуши? - Ќе ти кажам 5 причини зошто не би кажувал во овој бар виц за плавуши, прво, ја сум плавуша и имам црн појас карате, второ, келнерката е плавуша и има 100 кила и е многу нервозна, трето, онаа цурана во аголот е полицајка и е плавуша, четврто, женава позади тебе е плавуша и тренира бокс и на крај обезбедувањето е плавуша. Сега сакаш да ми кажеш виц за плавуши? - Ма, нема шанси, па да морам пет пати да го објаснувам |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе го осудиле на смрт со стрелање. Тој пак се жали: |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малиот Трпе влегол в аптека и уште од вратата се развикал:
- Имате ли кондоми? - Не викај, малечок. Застани во редот и почекај! – му рекла аптекарката. Дошол Трпе на ред и аптекарката го посоветувала: - Малечок, не е убаво така гласно да се зборува, впрочем тоа и не за деца. Која големина ти треба? - Знаете што? Прво, нас в училиште не учеа да зборуваме јасно и гласно, второ, знам дека не е за деца, а трето на мајка ми и требаат сите големини бидејќи ќе оди на море |
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |