IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 48>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2011 во 06:03
Малиот Трпе влегува во собата на неговите:
- Мамо, мамо! Кој е со тебе во креветот?
- Никој, сине, никој! Татко ти!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2011 во 06:36
Трпе се враќа од работа и ја гледа Трпана како спие и и вика:
- Трпано, станувај, куќата 6гори!!!
А од регалот се слуша глас:
- Прво мебелот спасете го! Прво мебелот спасете го!
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2011 во 01:35
Трпе после 10 години во брак седнал пред телевизорот, земал гајба пиво и си ја пуштил снимката од свадбата на назад...
Влегува Мара и му вели:
- Трпе, зошто ја гледаш свадбата на назад?!
- Затоа што музиката ги враќа парите, сватовите си одат, а ти се враќаш од таму од каде што те земав!
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2011 во 01:39
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Трпе после 10 години во брак седнал пред телевизорот, земал гајба пиво и си ја пуштил снимката од свадбата на назад...
Влегува Мара и му вели:
- Затоа што музиката ги враќа парите, сватовите си одат, а ти се враќаш од таму од каде што те земав!

A zatoa zena mi gi frli cedinjata
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2011 во 01:42
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Влегува Мара и му вели:

A zatoa zena mi gi frli cedinjata

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2011 во 05:35
Влегол Трпе во кафана и го прашува келнерот:
- Имаш ли пиво?
- Имам.
- Ладно ти е?
- Да!
- Е па оди облечи се и донеси ми го пивото
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2011 во 07:55
Отишол Трпе дома и ја гледа жена му со друг во креветот, и им вели:
- А бре Трпано еднаш сама да беше во креветот.
А на тоа Трпана му вели:
- А ти еднаш да дојдеше покасно дома
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 18:18
Трпе седи дома по гаќи и чита весник. Кога, ете ја Трпана, како без здив:
- Бргу, бргу облечи се, комшивката доаѓа на кафе, и не е убаво да ги гледа тие твои стари коски.
- Па добро де, нека види колку лошо ми готвиш, затоа сум ваков, кожа и коски.
А Трпана, да не остане должна:
- Тогаш соблечи ги и гаѓите, па нека се запраша зошто воопшто ти готвам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2011 во 06:04
Трпе оди во Јавна куќа во Германија, ја одбира својата девојка и ја носи во соба. Има секс со неа, а таа му вели дека тоа ќе го чини 300 евра. Тој вади 500 и и` ги дава.

Следниот ден, повторно доаѓа, повторно ја бира истата девојка, има секс со неа, таа му вели 300 тој и дава 500 и така четири пати, па на четвртиот пат девојката конечно го прашува:

- Добро Трпе, зошто секој ден ми оставаш 500 евра кога јас ти велам дека цената е 300.

- Ти ли си Милица од Стајковци?

- Да.

- Милица, на Ставре?

- Да.

- Ти прати стариот 2000 евра да ти ги донесам.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2011 во 06:41
Трпана и раскажува на комшиката:
- Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден дечко. Тој ме праша дали Трпе е дома. Јас му одговорив дека не е. Тогаш ме фрли на креветот, ме изработи и си замина, и уште не ми е јасно што сакаше тој од Трпе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2011 во 12:55
Се разведувале Трпе и Трпана. И на суд се расправале кој од нив двајца ќе има старателство врз малиот Трпе.
Судијата, за да ја забрза постапката решил секој од нив да каже по една добра причина зошто баш тој би бил добар старател.
Трпана: - Па јас го носев детето 9 месеци, и морав да пројдам низ болен процес на пораѓање и затоа детето треба да биде мое зашто е дел од мене!
Судијата бил импресиониран од одговорот кога Трпе рекол:
- Добро, кога јас ќе земам паричка и ќе ја ставам во машина за кафе и кога ќе излезе кафето, чие е, мое или на машината?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2011 во 04:53
Влегува Трпе по грешка во женски бар и ја прашува барменката:
- Маче, сакаш ли да ти кажам еден добар виц за плавуши?
- Ќе ти кажам 5 причини зошто не би кажувал во овој бар виц за плавуши, прво, ја сум плавуша и имам црн појас карате, второ, келнерката е плавуша и има 100 кила и е многу нервозна, трето, онаа цурана во аголот е полицајка и е плавуша, четврто, женава позади тебе е плавуша и тренира бокс и на крај обезбедувањето е плавуша. Сега сакаш да ми кажеш виц за плавуши?
- Ма, нема шанси, па да морам пет пати да го објаснувам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2011 во 09:15

Трпе го осудиле на смрт со стрелање. Тој пак се жали:
- Абе јас ја признав вината, а кој признае пола му се простува!
- Знаеме бе Трпе, затоа те стрелаат 5 души наместо 10.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2011 во 12:48
Малиот Трпе влегол в аптека и уште од вратата се развикал:
- Имате ли кондоми?
- Не викај, малечок. Застани во редот и почекај! – му рекла аптекарката.
Дошол Трпе на ред и аптекарката го посоветувала:
- Малечок, не е убаво така гласно да се зборува, впрочем тоа и не за деца. Која големина ти треба?
- Знаете што? Прво, нас в училиште не учеа да зборуваме јасно и гласно, второ, знам дека не е за деца, а трето на мајка ми и требаат сите големини бидејќи ќе оди на море
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.