![]() |
|
BREAKING NEWS......!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 75> |
Автор | |||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Не грешиш... Го превзема пред некое време, и го направи бесплатен како Шпиц.
Изменето од mmomirovski - 21.Декември.2008 во 15:28 |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
..a zashto be ne kazuvate vakvi raboti ![]() |
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
policijata ne gresi, tie bez naredba i nalog ne smeat nisto. greskite gi pravat onie sto gi davaat nalozite. |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Реџаљ Касами од Опае, Агим Ислами од Чаир и Рамадани Шакири од Арачиново пукале во полициските Алфи минатиот месец, кога беше убиен Агим Арифи, а двајца припадници беа тешко ранети.
Тројцата беа уапсени во вчерашната акција, а денеска заминаа на 30-дневен притвор во Шутка. Ислами и Касами се сомничат за убиство, а 19-годишниот арачиновец дека им помогнал во нападот. Форензичките докази и биолошките траги во „Голфот“ од кој се пукаше, но и во возилото „Опел Вектра“ кое беше пронајдено во училиштето „Лирија“, се совпаѓале со првите двајца. Изгледа ги фатија пилците... |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Аууу сега не им бега доживотно скапување во затвор.
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Во право си Албаниангирл, секогаш има две страни така е во животот , во љубовта, во политиката, во фудбалот... Мегутоа се прашувам дали си се обидела да ја погледнеш работата од страна на полицијата, цел свет знае за Битпазарската мафија, Арачиновската мафија и Мафијата од Чаир... Да бидеме реални... Убиениот Полицаец беше Албанец и сите ама баш сите му оддадоа почит и сите се сочуствуваа со неговата фамилија... Зошто е тоа така зошто секој чесен Албанец на оваа држава никогаш немал проблеми, дали тоа си се запрашала??? |
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
mafija od Cair?? jas na cekor od Cair pa ne znam za takva mafija
inaku , bez razlika dali policaec, ili borec za sloboda , albancite site masovno izleguvaat na pogreb Изменето од butel2 - 21.Декември.2008 во 23:56 |
|||
![]() |
|||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
||
ejjj, mnogu teshki prashanja si postavil,hmmm nikogash ne sum se zaprashala za niv ![]() ...gleam si gi "hiperboliziral" neshtata... ili mozhebi imash problem vo razlikuvanjeto na poimot "mafija", i "kriminalni grupacii"... bidejki za grupacii sum slushnala, megjutoa, za mafii???!!!! dobro, da od knigite na Roberto Saviano sum chitala neshto, i sum ednostavno impresionirana od "inteligencijata, i sposobnosta" na "Mafijata" za menaxhiranje na nivnite biznisi,,,a onie shto ti gi spomnuvash, te molam, pa toa se samo nekoi izmanipulirani dechinja, chija shto zhelba za postanuvanje "nekoj i neshto vo zhivotot preku nokj" go zloupotrebile nekoi "manijaci" za realiziranje svoi celi, i da znaesh, ja navreduvash mafijata so ova tvoja shtotuku napravena komparacija... ...a za da se postavam na stranata na policijata, ili bilo koja druga, treba da bidesh del od niv, pa da imash korenito poznavanje na situacijata koja se odviva vo toj krug, a ne da razberam preku vecer, sitel, ili mtv.... ...znam deka nema "idealna pravdina", pa nitu go ochekuvam toa, no... neshto i vo toa "minimalnoto" koe jas go ochekuvam pochnuvam da se razocharam... ![]() |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
![]() |
|||
||
ДАли тоа ги амнестира ако се групација... Инаку Албаниан Гирл со задоволство би излегол кавалер мегутоа само делумно се согласувам со тебе... Точно е дека има мегу оние што полицијата ги испитуваше и припадници на криминални групи, мегутоа оние што го извршија злоделото сигурно не се локални криминалци кои во мало продават трева... Албанската мафија во Македонија има структура , а тоа се познава по логистиката што ја имаат и организираноста на криминалот... Што беше Тутунскиот Бос од Куманово, Припадник на криминална група ли? Или што се оние кои го држат пазарот со хероин во Македонија??? Никако неможам да се согласам дека тие се криминални групи , можеби ке ме побиеш со факти или некоја пообемна анализа??? |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=RL0JMIy2v0A&eurl=http://forums.vmacedonia.com/f11/hollywood-movie-about-macedonian-soldiers-18375/ Што велите за ова а? ![]() Конечно една убава и интересна вест. Изменето од Vladimir88 - 22.Декември.2008 во 16:57 |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
rambo 8
![]() |
|||
![]() |
|||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
||
...pishav sve so fakti i argumenti,dokumentirani zlostorstva(dosega bez kazna ![]() Koj potoa mene ke me brani??jas pari nemam, siromashna do koska, prestig, avtoritet nemam, koj mene ke mi go slushne zborot????!!! ![]() NIKOJJJJJJ....Ke mi "lapnat" nekoja kazna, koja se dodeka sum zhiva nema da mozham da ja isplatam, i tolku,,,,Kraj..Fin...na Mojata Kariera ... ![]() ....ja znaesh ona prikaznata so Hrushov, edna od moite najomileni e... Na edna partiska sednica, Hrushov, zboruva za zlostorstvata na Stalin.Eden od slushatelite, pishuva neshto vo eden list, se priblizhuva skrishno,go ostava napishanoto vo masa, i si odi da sedi vo svoeto mesto. Otkako Hrushov zavrshi so govorot, go zema listot i chita:"Zoshto ne gi kazhuvavte ovie raboti, dodeka Stalin beshe zhiv?! Potpis: "Eden Prijatel". Krevajki go listot gore, Hrushov prashuva:"Koj go napisha ova???" Bidejki ne dobiva nieden odgovor, veli: "Tochno zaradi ova, druzhe prijatele" :))))))) ![]() Изменето од AlbanianGirl - 22.Декември.2008 во 19:08 |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
http://img138.imageshack.us/img138/6246/shiptar9zu5jm.jpg
![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
dobar e...i realen...
![]() |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |