IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 307308309310311 1402>
Автор
Порака
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:42
eden bleki...........cigar...............aj bidi taka dobar i daj po eden za blue i za mene.............
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:42
сакам да кажам дека нема да пушам до утре за да не ми се лути син ми голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:43
Irenica na pomos!Bujrum!

Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:43
е такви ама стил да се .....од виолетовите

Изменето од blueprayer - 22.Март.2008 во 04:43
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:43
ЛОЛ........празна била ....сеа и ја сум без цигари........... кој ке оди сеа..........ма не........ма не ми спија.......леее како ме мрзиииииииии
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:44
....hahahaha....ova od moite... ....imam za sega, no ke se najde za lepo drustvo....
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:44
Irenica bre zavisnik eden koga i da dojdam ti si tuka, ke im go zemesh mestoto na moira i mamma vo sekogash prisuten

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:44
taka ti e koga se pravis mangup...........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:45
Jas imam,ajde site kaj mene!

P.S.- za Moira

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:46
luge ke pocnam po pepelnikov da burickam,ova ne se izdrzuvaaaaaaaa....................bre zavisnost se vikalo................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:46
ПМ............и ја неам цигариииииииииииииииииииииии
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:46
Originally posted by IQ IQ напиша:

Irenica bre zavisnik eden koga i da dojdam ti si tuka, ke im go zemesh mestoto na moira i mamma vo sekogash prisuten

Lele,mila,jas uste ne sum vlegla vo taa tema da se cekiram!Demek ne sum tuka celo vreme

pa takvi ste,zarazni,sto da pravam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:47
bleki ti kazav po gore...........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:48
ПМ......не се издржува ова..........а уш малкуцка вино ми остана........сеа и него на суво..........нееееее.....блеки за да не се нервозира че ојт да спијат.........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 307308309310311 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.