|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 299300301302303 1402> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbog jedne divne crne zene, zbog njene divne crne kose......
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Sakam da kazam ako prodolzi ovaka da krsi nevini zenski srca, ke ja upotre*am mojata moderatorska mok.....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da si pripremam ja bezbednosen stit.....
|
|
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeeee,nasata pesna
Mila kazni go! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaa so ne kazuvate vaki raboti ...........
c c c c c ah Black,Black............ |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....sakam da kazam sto i da pripremis...Djabe ti e....zatoa vnimavaj sto i kako pravis....
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha,e sega ke vidis ti!
Irenica,Contessa i Moira-napaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kad bi bio blizu , kraj mene
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....uste edno izmameno zensko srce.... .....sto ne prasuvate ovakvi raboti......nebitni raboti me prasuvate.....izgleda samo jas najmudra izlegov.....mu pobegnav......
|
|
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo imeto na mokta na siviot cerep-jas sum MOKNAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be on e taka nevin...............neli Black?
|
|
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Contessicka nemoj da te prelaze i tebe,uci na tugi greski!
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosi si gooooooooo......Irenica ti go podaruva.....ne i treba....
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mirise ti kose , jos taj miris osekjam zaboravjas sta smo jedno davno bili??? posledni zagrljaj kada si otisla.... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 299300301302303 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |