IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 40>
Автор
Порака
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 13:50
ne e losho,jas na 21 vekje bev mazena
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 17:44
Zar se bitni godiniti za nekoj da bide ili mazen ili zenet. Nikogas nema da znaes koga ke dojde vistinskiot ili vistinskata . Podobro pocekaj ne razmisluvaj na godinite ne se tie najbitni veruvaj
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 10:49
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

ne e losho,jas na 21 vekje bev mazena

Ова по пат на аналогија би испаднало дека е лошо да си немажена збунетост
а можда и не е така лошо ако споредиш со тоа колку е полошо да си мажена збунетост Врти сучи - не ќе е на арно изненадување
No expectations, no disappointments!
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 12:07
Pa jas na 21god bev pravo detiste,taka sto edinstven nacin nekoj da me zeme bese da me posvoi
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 12:19

Лошо е ако си 21 а веке си мажена голема%20насмевка

Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 12:20
i na 22.23.24.25.26.27....
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 13:01
мажете се девојчиња!!!
ќе имате прекрасен фустан, ќе се чувствувате како принцези и сите ќе ви обрнуваат внимание..........- на денот на свадбатахи,%20хи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 13:05
Mazete se kolku mozete pocesto!
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 13:10
e ovie dve posledni....dva pati gi procitav...газење%20од%20смеење
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 13:12
Уууууф... Лелеееее 21... задоволство
Мајко мила кој предизвик...
Ма какво мажење...изненадување
Див брак ДА...одмори заедно Да...
ама и слободица МИЛА...Дааацрвенеење

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 13:18
.... и пазете!
очи отварајте!
 многу е важно со каква свекрва ќе се омажитебла%20бла
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 13:35
Свекрва...намигнување
Ма остајте ја свекрвата...
21...леле дејчиња...живот..убавина...голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 13:38
Sakam vakva svekrva sto dozvoluva DIVI BRAKOVI...samo takov e i mozen za divtarka ko mene
Кон врв
sunshine_baby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 256
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunshine_baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 01:59
Море јас што си имам една уште *невенчана* свекрва,ѕрцките ми ги извади.Ама у заби ја носам,подобро готвам од неа,што е најважно подобро месам од неа и со финта побели му се гаќите јас кога му ги перам( до душа тие у боја што му се со Вениш му ги перам,па уште појаки им се боите,не лажеле оние на рекламата)!!!Жива се јаде!Па ми вика *Ама како ти така,па во Скопје потврда ви е водата,во Охрид подобро пере*,ама не и кажувам за да се нервира!И после нека рече некој дека мажите не бараат жена која ќе ги чува као мајка им,дури и подобро,па и бонус работи ќе добиваат!

Јас ова душа напатена да си испразнам,гледам сте спомнале СВЕКРИВИ и морав да се умешам.Јас до 30 не се мажам,нема сила што ќе ме натера претходно,а и ова лудово мое исто мисли,до тогаш може и некој трет да излезе,млади сме си!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.