![]() |
|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 98> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 14:01 |
|
|
|
![]() |
|
mali simo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
има вистини кои не се за сите луѓе, одлично Белег!! ![]() ![]() ![]() |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
не коментирав јас за тоа кој колку е далеку од Бог, тоа е Божја работа, не моја...
Јас коментирав каква пропаганда и машинерија стои зад свеста над македонскиот човек, од која тој не може да се ослободи... Јас на СЕКОГО би му предложил да се запознае и со Ј. Сведоци. Зошто да не? Слободата, разумот и Светите Списи се ваљда доволно силни да го водат човекот зар не? Затоа не може да ми биде својствена примената на вакви параноични заплашувачки и ограничувачки коментари, од луѓе што не го познаваат другиот. (не зборувам за тебе, чисто да сме на јасно!). Таквите луѓе не се ни свесни, дека се само производ на нечиј добро смислен маркетинкшки и инквизиторски трик... Не е свесен дека не е СЛОБОДЕН, туку заробен во одгојот на некоја „можеби“ погрешна догма... П.с. Понудата уште стои! пиши на лп, и перун е тука негде... Изменето од аџија - 05.Април.2007 во 16:24 |
|
![]() |
|
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
ne ne jahovite svedoci se mnogu daleku od Boga oti ne go priznavaat Krstot a vi Biblijata pishi Krstot ne je vazen na onie koj se so gavolot.nakratko go pishav no na ajiya ke mu tekni za shto zborvam i ke ti objasni.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
![]() |
|
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
vistinata je za site shto ja baraat,
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
па да... стигнавме...
![]() ![]() ![]() затоа што имаше тука и потпрашања, да не се залажуваме... ![]() п.с. понудата? |
|
![]() |
|
messenger нема пишано пост овде 3 месеци, а се нема логирано 2 недели... така да, не знам како тоа мислеше да го прашаш него? ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ВООПШТО! ама тој одговор не те задоволи нели? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
.
Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 14:02 |
|
|
|
![]() |
|
ја ич не сум осетлив...
![]() ![]() п.с. ПОНУДАТА??????????? |
|
![]() |
|
Jas seushte negledam kade TI beshe prozvan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
e z'sh da brisis?
ja bev prozvan od acelera... taka da isto ko da ne si me prozvala ti... p.s. OTI NE ODGOVARAS NA PONUDATA? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |