![]() |
|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 41> |
Автор | ||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i jas gi sakav ama lani ![]() sega treba novi simpatii da baram ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Мај, оној Глигор од а1 метео и презентерон со плави очи мислам се доволни.
![]() Онтопик: а1 ја гледам, ама само коа има саутпарк. ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
poradi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
заради ЦСИ некој добар филм округот оринџ високи октани тркалото на среќата (заради натали) иииииии не ми текнува друго моментално....
ааааа да и ради рекламите досадни шо ги повторуваат по 15 пати и траат 32 минути |
||
![]() |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Тоа е финтата... кога вестите ги читаат убавици како Татјана Стојановска и Билјана Дебарлиева, никој не обрнува внимание какви глупости читаат напишани од уредниците (по нарачка на ,,свежиот,, Велија).
![]() |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() поготово Биба да му е мерак на чоек да ја слуша ако треба и емисијата бебе магазин ќе ја гледам само за неа ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
aaa Tigi Gligorceto e super...fino dete skromno kulturno.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Па добри се како и а2.Имаат истражувачки новинари.Секако дека е најдобра...А и филмовите се добри.
![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
И ја ја глеам А1 ради Татјанчето и Билјанчето |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
А со неколку теми и активни репортажи помогнаа на загрозените!.За лечење,операции,соцујално згрижување и сл.Сега најавија и вработување на истераните од канал5.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
zatoa shto ...vrie...od reklami !
![]() ...ili mozebi ...toa e samo posledica od...gledanosta,... ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
поради " преубавите серии кои шти ни ги нудат" и поради нивните репризи во лето
![]() во лето цела програма им е пополнета со репризи ![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
|
Gledanosta privlekuva reklami...a toa e za zal za gledacite...Ama barem ne gi gledam...sekoja minuta reklamite na MTV...ti si ova ti si ona...ucete toa...mi puknaa glava.A uste i da se plakalo...a za sto...za reklamite...
![]() Изменето од marsovec - 08.Август.2010 во 18:38 |
||
|
||
![]() |
||
lizalka. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
gledam A1 mi se sviga programata
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |