|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 43> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биби
Чак Норис може од шеќерна репка да направи сол. |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chuck Norris i Supermen se turkale na raka i toj so ke izgubel cel zivot da nosel gakji preku pantoloni
Изменето од Iron Man - 21.Септември.2010 во 20:50 |
|
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис може да ја дигне столицата на која што седи. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис не јаде мед, тој џвака пчели.
*** Само Чак Норис знае кој чорап на која нога оди. *** Кога Чак Норис влегува во автобус, и контролата купува билети. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku sklekovi ima napraveno Cak Noris..........SITE
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eminem na chuk noris mu rekol " im not afraid" a chuk na toa mu rekol "i love the way you lie"
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис своите играчки од детството ги ставил во една кутија. Подоцна таа кутија ја нашла некоја Пандора? |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cak Noris ima profil na teletekst . |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис си пишува со Трпе на фејсбук и вели кај мене нема струја...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис на змијата и скршил нога
Само Чак Норис може да отели коњ |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите на оро вртат марамче,само Чак Норис мокра јамболија
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cak Noris moze od dozd da napravi Snesko . |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Курчи
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чак норис може да направи од крал питач
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |