|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика | страница <12345 43> |
Автор | |
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be ok e
po nekoj si 10ti pat, jas sum za JUVENTUS... eve site videte da ne pisuvam pak... ali za real pocnavte , za real zboram. pocni za man utd ke vidis do dusa, momentalno, pa i liverpool e izmislen za real, a za unided da ne zboram... |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe moram da ti priznaam(za zal)...ama majkata iam placeno koa gubel real pa mora da go branami ne mi e seedno koa zborat loso za nego...vistinata boliama toa e...ja sepak se nadevam deka ke ide ponatam u CL...castam pivo ako go pomine bayern
|
|
respect my authoritaaa
|
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas iskreno ti kazuvam deka 90% spored mene bar, nema da idat... aj ne mu se zamaraj se glease od start deka ne ide...
|
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kaj se juventus vo L.S. ovaa godina a tesko deka i narednata godina deka ke igraat vo liga |
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sea kje vi objasnam zasto ripam koga kje go spomete real....
zaradi ova sto go pishuvate site koga ste vo kjoshe! Nemate kako da se odbranite pa napagjate za nash*te timovi, epa taka ne ide, ako vekje ste pocnale ZA real madrid togas odbranete se kako sto dolkiuva ne si odite "istepani", a ako posle jas spomnam Juve togash zgazete me! Jas nigde ne spomnav Juve...ali ako eve prashaj si...Narednata veruvaj deka kje igraat vo liga, kje vlezat vo serie a, ne se sekiraj, a vo liga na shampioni realno kje pocekame uste 2-3 godini i posle kje bide se po staro |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam ja so ste se r'cnale pred da dojdam jasamo sakav da recam deka nigde ne rekov deka e real najdobar klub,zatoa ne mi bese jasno so e fintata...i zasto postot nad mene e vo mnozina?se odnesuva toa i za mene?a inace toa so 90% mene nisto ne mi znacija pa mislam deka ke pomine
|
|
respect my authoritaaa
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
juventus, pa sea ne igraat vo CL toa da ali , kako sto kaza Maro, za 2-3 godini pak ke gi pleskaat real i pak ke placat site madrigjani ... se vo svoe vreme...
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FC
Chelsea-FC
Porto-1
Olympique Lyon-AS Roma-1 FC Liverpool FC Barcelona-x FC Valencia Inter -2 AC Milan Celtic -1 FC Arsenal PSV Eindhoven-1 Manchester United OSC Lille-1 Bayern München Real Madrid-2 eve gi moite tipovi |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
morientes, zlatce moe, odat vo drugi krug.
steta za barca, ama barem od liverpool gubia |
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajdeee, otidoa Real M! Kako sto ocekuvav! Ne tolku za real, ama za Arsenal mi pukna jak merak! Ic ne gi sakam!
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
real ejjjj... abe arsenal ima mladi igraci ali bez henry t.e. na klupa vo CL .. preteruva i wenger
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sea stvarno neznam za kogo da navivam...anglicanive ama ic ne gi trpam,bayern münchen>>>FACKOFF!!!,italijancite taka i taka moozez u lulka da gi puses taka da ostanuva samo PSV-the flying dutchman!!!!
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mi e krivo za real ejbas sega karlos morase da naprai kiksama mene bar za arsenal mi bese mnogu milo koga vidov deka ispadnaa
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When you walk through a storm
Hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of the storm Is a golden sky And the sweet silver song of a lark Walk on through the wind Walk on through the rain Tho' your dreams be tossed and blown Walk on, walk on With hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone |
|
Внеси реплика | страница <12345 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |