![]() |
|
Туристички агенции |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas sum mnogu zadovolen od TA Savana
|
|
![]() |
|
moja0203 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
i za mene Savana vazi za edna od podobrite agencii barem kaj nas i imam odlicno iskustvo so niv
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....eve jas kako turisticki rabotnik..vrabotena vo edna od poelitnite agencii vo Skopje(Makedonija)..edno Bi kazala.....mnogu e tesko da rabotis so luge.............nemozes na site da im ugodis........sekoj nesto bara.............i sve da mu bide ponudeno pak nesto ke mu fali....eve primer..............otide edna stranka vo egipet i koga se vrati sliki ni pokazuvase i od sve zadovolen sve bilo ok.............samo imalo korali vo moreto i go bockale koga se banjal??????....e pa sega nie li sme vinovni sto crvenoto more ima korali...........ili vo makarska duvalo veter od levo a ngovoto uvo od levo bilo bolno i on nastinal..i imalo ezovi vo moreto????..........ama toa e STRANKATA SEKOGAS E VO PRAVO...............toa e nasata parola.....................
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
agenciite treba da go ispolnuvaat samo toa shto i go,...nudat,.....kakvi korali,...uva,...kakvi ezovi,...i drugi gluposti,...ako neshto si napishal deka im go pruzash na klientite,...treba i da go ispolnish toa,...za shto ti e plateno,.......da ne kazuvam primeri,...sigurno vi se poznati!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Se slozuvam,i nashiot odmor /se vrativme pred nepolna nedela /beshe preku Savana . Prezadovolni sme od samiot start: letot so Mat- nsvreme poletavme ,na vreme se vrativme,hotel,transveri,se beshe OK,onaka kako sto ni vetija i za onoa shto odbravme i plativme.Moram da kazam i za nivniot partner Sun&Fun vo Kushadasi koj ni gi organizirashe fakultativnite izleti imavme vodicka koja ni zboruvashe na makedonski jazik/najcesto se slucuva da ti govorat na srpski-sto mene na pr.ne mi precelo .Beshe kako shto treba ,za platenoto dobivme POVEKE DA A POMALKU NE.Odlicno!Zatoa i ne gi menuvame . ![]() |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Otkako go napishav mojot post ,otposle gi procitav ostanatite do kraj odnosno do prviot koj ja otvoril temata.Tocno e deka sekoj ima pravo da go iznese svoeto iskustvo so nekoja agencija,no ima lek i za toa.ako ne si zadovolen postoi asocijacija na TA -ATAM i tamu imash pravo da se pozalish vo pismena forma i da si go barash svoeto pravo.
Na site treba da ni bide jasno KOLKU PARI TOLKU MUZIKA.Nemoze da platish hotel dve zvezdi a da ocekuvash pet.Da pobarash katalog,sliki,video snimka,odalecenost od more....site tie informacii i uslovi na patuvanjeto gi dobivash na papir i za moite pari nikoj nemoze da mi go rasipe odmorot ili turistickoto patuvanje.Da ne gi nabrojuvam agenciite a sum patuvala mnogu,nitu ednash ne sum imala problem a kamo li so Savana a patuvam po svetot uste od vremeto koga nadvor se patuvashe samo so Belgradski Putnik/pardon Skopski . P.S. primetuvam kaj nekolku temi ke gi otvorat novoregistrirani forumgjii ke pluknat po nesto i posle gi nema.Zosto? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
ДИПЛОМАТИК ТРАВЕЛ............Најлоша агенција што постои......ем ќе се нервираш ем кога ќе стигнеш ќе сватиш дека не е се по програмата и дека за секоја ситница треба да платиш плус.......а нема ништо да видиш.....и биди срекен ако БАШКИМ ТУРС (возачите на автобусите со кои што се врши превозот) не го утнат патот како што им направија сега на средношколците од В.А. ДРЕН.....
36 саати до Будимпешта....wowwwwwww а се вратија за 9 ипол..............хмммммммм |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
SAVANA
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Bibce, me interesira dali imate aranzmani za Izrael vo vasata agencija, kolku cinat i sto opfacaat?
Pozz
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
kristina33 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Moze li nekoj da mi go napise telefonot na Agencija Savana?
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Dea tours Ohrid , super usluga i engaziranje
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Дека и патниците знаат да претеруваат (како што погоре спомна бибчето) - знаат, но сепак има грешки и од агенциите. Еве, само еден пример. Прво нудат „супер“ прилика (сместување во хотел со 4 ѕвезди, на 30 m од плажа ...), но подоцна ви велат дека за таа тура немало заинтересирани (?!), па ќе ви понудат „нешто слично“- секако со „мала“ доплата! Бидејќи веќе сте се подготвиле за соодветната дестинација, иако неволно, сепак ја прифаќате соодветната понуда на девојката која ете се потрудила да ги задоволи вашите барања.
Би било убаво, секој кој изнесува позитивни или негативни коментари за соодветни агенции, да наведе зошто е (не)задоволен! И уште нешто друго. Мојот брат пред 10-тина дена, преку една српска агенција, уплати 1700 € за 16 (шеснаесет) дневен аранжман во Варадеро (Куба). Истиот аранжман во наша(и) агенции бил поскап од 800 до 1000 €. Дали некој од вас има овакво искуство околу висината на аранжманите кај нас и во странство? Btw. заработувачката кај српскава агенција е околу 20 %. Колку ли е тогаш кај нашиве? ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
![]() nema vrska ova so turizmot, ama,..ednash ,..menjavav shofershajbna na kolata,..mi kazaa deka nemale bezbojna,..pa , morale da mi stavat oboena,..poskapa!,..e, pa, ...im vikam,..neka ja izvadat ,..i neka mi ja vratat skreshenata nazad na mesto!,...i shto misdlite ,..shto napravija? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |