|
Движење на атомот по права линија |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo si pastirate tuka
alal da vi e |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe anakin nemoj tuka ... samo me karaat ne sum znael matematika ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so dvizejneto na atomot po prava linija filozofite sozdale edna nova umetnost na vladeejne a toa se oksidite od razni otrovni rudi i spomenici.eden nedostatok na ovaj sistem mu e toa sto se dvizi po prava linija a pozitivni strani ima mnogu.od sekoj covek mozes da oblikuvas onakov karakter kakov sto ima potreba vlasta.dvizejneto na atomite po prava linija od ovaj sistem moze da se sprecat so pomos na takarecena staza na koja ima ivica pa taka sekoj atom koj ke udri vo ivicata od stazata ke bide ispraten vo zemja ili nazad poradi svojtvata za dvizejne po prava linija.
ima mnogu semejstva na koi sudbina im e da bidat zarobeni od vakvi oksidi edinstven spas niv im e ako okolu kujcata izbetoniratt staza najmalku 5 cm visoka. site koi nemaat vakva sudbina vejke ziveat vo kujci obikoleni so stazi pa taka se nedopirlivi. kako ke se snajdat zitelite vo skopje od onolku spomenici tie sto ja znaat tajnava za niv e lesno a drugite po se izgledat se vraboteni vo gratska higiena. |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |