|
Ајде да видиме кој колку знае... |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум знаела ..ама и од кај да знам, не сум се возела во таков... |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,kaj da se vozish?,.,.tuka?,...hahahah,.....tuku takvi liftovi ima vo onie najnovite stokatnici vo tajvan,...tajpei 101,...ili vo petronas towers vo kuala lumpur,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam eden drugar што работи во Тајван... баш ќе го прашам дали се возел во таков лифт... (сега види што ми направи, нема да можам да спијам ) Ќе мисли дека сум полудела што го прашувам Изменето од Julija - 09.Јули.2007 во 12:00 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoshto da ne spiesh?,...zoshto da si poludela?,...i aj,bash prashaj go,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha bas interesni odgovori davate.. ali sepak ovaa zagatka ja napisav od edna strana pa takov bese odgovorot. ne e od mene izmislena... kako i da e... toa e odgovorot... kisss
pa dajte i vie nekoja zagatka da resime. ne samo na moite da piseme..pozzzzz
|
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAM DEKA MI SE SPIE UBAV SON NA SITE STO OSTANUVAAT
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ајде де, кога не' предизвикуваш Си бил еден старец што имал тројца синови. Пред да умре ги повикал и им рекол: - Синови мои, јас не сакам да го делам имотот и заради тоа ќе му го оставам само на еден од вас. - На кого? - прашале синовите. - Е, рекол таткото, тоа ќе го решиме со една коњска трка. Ти Петре, му се обратил таткото на најстариот син, ќе го јаваш Белчо; ти Митре ќе го јаваш Стрелчо, а ти Трајче ќе го јаваш Сивчо. Ќе одите во полето и чиј коњ ќе стигне последен на целта, тој ќе го добие имотот. По неколку дена умрел таткото. Синовите излегле зад полето со коњите и почнале да се "тркаат". Ниту коњите не ги имале јавнато, само се влечеле цело време, се симнувале од коњите, по еден милиметар на саат оделе. Поминал оттука некој човек и ги прашал што прават. Тие се' му раскажале. Тогаш човекот нешто им рекол и тие као стрели се фрлиле на коњите и гледале кој попрв да стигне на целта. Прашање: Што им рекол човекот? P.S. Малку е долга загаткава, ама се надевам дека ќе уживате барем во приказната |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ау, што е ова? Никој не сака да проба да ја реши задачава
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
им рекол : ве чека татко ви кај имотот
или : видов еден човек таму |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ... Демек да ги уплаши Не, не, одговорот е внатре во текстот, само добро треба се чита
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa bil tatko im
toj covekot sto go sretnale |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, si veli vo prikaznata deka tatkoto umrel. Nema duhovi ni drugi vonzemski ili vonvremenski sustestva |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamenite si gi konjite
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no zagatka imam mana
tie se trojca taka da prviot so go tera konjot na brat mu nikogas ne e siguren deka negoviot konj kje stigne posleden pre bi rekol da se dvajca brakja ima rezon da brzat Изменето од anakin - 12.Јули.2007 во 21:25 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |