![]() |
|
Љубовен дневник+споменар |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so takvi stvari se zamarav porano sega me mrzi da pisuvam takvi gluposti (moze i ne se dotolku gluposti zatoa sto eden den koga ke otvoram ke se setam na site budalestini ubavi i neubavi momenti koi sum gi imala) ali sepak.. treba vreme i potencijal da zemesh da pisis nesto takvo
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Зошто толку ноќи непреспани?
Зошто толку солзи пролеани? Зошто толку болки нанесени? Зошто толку песни напишани? Зошто толку стрели забодени? Зошто толку срца растажени? Зошто толку лица сменети? Зошто толку желби потонати? Зошто некој да е среќен,кога другите патат И СЕГА:Кој може да одговори на големото ЗОШТО |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ednostavno ne znaev deka taka cuvstuvas za mene. Tvojata kool maska za mene neprozirna bese
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nemozam da se setam kade kje te sretnam
a i nikoj toa do sega ne mi kazal , no mislam zad nekoe kjoshe mnogu kjosinja ima vo gradov koe e kjosheto? ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
jovce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
E kako ne moze da te razbere samo jas mozam da te razberam ![]() |
|
![]() |
|
lovely ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Jas pa ne pisuvam dnevnik, neam zivci za toa, ekoj den ili sekoj 3 den da go mzgam toa cudo, ali mi se desilo poneka da raskazam nekoja luda nok onaka, kolku da utepam vreme i da si se potsekam kolku bila top na primer taa nok
![]() ![]() ![]() |
|
I will always love you
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
lovely saka da zbuni nekoj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lovely ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Ne ne sakam da zbunam nekoj, znam deka sega ke dojde do nedorazbiranje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I will always love you
|
|
![]() |
|
Edno malo delce ---------------
Grrrrrrrrrrr, eve pak na uste eeden tapa cas, sedam na hemija, i guskata isprasuva, ako me krene ke bidam ziv sreknik.Inace denov se rasturi od vrnenje, ali ima edna bitna stvar :):) B***o i A** pravat denes godinaaaaaaa, yeeeeee;););) nenormalnava denes pred casovi me terase da i praam drustvo da odela da mukupi bokserici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I will always love you
|
|
![]() |
|
Ej tapae e ova, ali drugite se pogolemki a me mrzi da pisuvam , do sea go kucav pismoto KISSSSSSSSSSS
|
|
I will always love you
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
OK e Lovli aj koga nema da te mrzi pisi nesto
![]() (izvini sto te isprovocirav da pisuvas vo momet koga te mrzi)
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
imv takov spomenar no sea go nemam poshto roditelite so klu4ot mi odklu4ija i se rasramiv mnogu mi e zhal
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ги најдов пред некој ден,ми се освежија спомените
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |